See You Reflexgarn – Hjertegarn (0,5mm 50m)

Form

Bundt á 50 meter reflekstråd

kr 90,00

Tillgänglighet: 7 i lager

Form

Bundt á 50 meter reflekstråd

Resurser som inte gått till spillo:

Detta garn är en överskottsprodukt från textilproduktion i EU. Hjälp till att minska garnavfallet genom att förvandla det till något nytt och vackert.

REFLEXTRÅD TILL HANDARBETE

Med denna reflextråd kan du göra mössor, halsdukar och vantar med reflekterande effekt. På så sätt blir du, eller de du stickar och virkar åt, mer synliga i trafiken och under dygnets inte så ljusa timmar. Den reflekterande tråden är ett smalt, silverfärgat band som kan stickas eller virkas tillsammans med ett primärt garn. Förpackningen innehåller 50 meter reflekterande tråd.

Hur använder man en reflextråd?

Det är enkelt att lägga till en reflextråd till ditt handarbete. När du vill sticka eller virka med reflextråd använder du den som följetråd ihop med ett annat garn. T.ex vårt italienska merino eller baby alpacka merino. Eftersom reflextråden är så tunn så kan du följa ditt valda mönster som vanligt.

Liknande produkter

document.addEventListener('DOMContentLoaded', function() { var newsletterCheckbox = document.querySelector('#kl_newsletter_checkbox'); if (newsletterCheckbox) { newsletterCheckbox.checked = true; } });
Rulla till toppen