Mindful Maskmarkörer (10stk) – Silverpläterad

Produktinformation:

Material

Silverpläterad metall

Form

10 markörer i liten dragpåse

STICKNING

Ringar i olika storlekar - matcha tjocka och tunna stickor.

kr 250,00

Slut i lager

Produktinformation:

Material

Silverpläterad metall

Form

10 markörer i liten dragpåse

STICKNING

Ringar i olika storlekar - matcha tjocka och tunna stickor.

Resurser som inte gått till spillo:

Detta garn är en överskottsprodukt från textilproduktion i EU. Hjälp till att minska garnavfallet genom att förvandla det till något nytt och vackert.

MINDFUL MASKMARKÖRER I SILVER

Dessa vackra Mindful maskmarkörer i silver hjälper dig inte bara att hålla reda på dina maskor och komma på rätt spår med ditt stickmönster – de är också en fröjd att titta på. En liten glädje varje gång man stickat ett nytt varv och stöter på ett liten vackert silverpläterad markör. Maskmarkörerna är formade som de sju chakran. De kommer i en charmig dragpåse och kommer även med en liten beskrivning av symbolernas betydelse.

Hur använder man maskmarkörer?

I påsen hittar du 10 maskmarkörer. Markörerna går inte att öppna utan är gjorda med ringar i olika storlekar, så att de passar stickor av varierande tjocklek, från tunna till tjocka.

Ringarnas inre mått:

  • 6 mm (3 stk)
  • 9 mm (3 stk)
  • 14 mm (4 stk)

Maskmarkörer hjälper dig att hålla reda på ökningar, minskningar, starten på varvet och antal rader. Du låter helt enkelt markören glida på stickan där mönstret föreskriver och flyttar den från vänster till höger sticka allt eftersom stickningen fortskrider.

Tillbehör till stickning

Är du också förtjust i Knitpros Mindful collection? Vi har det mesta av kollektionen här. Hos Garnspecialisten hittar du många andra tillbehör för att göra dina stickning roligare. Du kan se hela utbudet här: Sticktillbehör.

Liknande produkter

document.addEventListener('DOMContentLoaded', function() { var newsletterCheckbox = document.querySelector('#kl_newsletter_checkbox'); if (newsletterCheckbox) { newsletterCheckbox.checked = true; } });
Rulla till toppen