Gummy Bomull Polyamid (1kg) – Råvit

Produktinformation:

Material

60% bomull 40% polyamid

LÖPLÄNGD per 50 gram

ca. 250 m

Form

kon á 1 kg

Pris ved 50 gram

8,75 kr

STICKNING

Bäst som följetråd

kr 175,00

(8,75 kr / 50 g)

Tillgänglighet: 111 i lager

Produktinformation:

Material

60% bomull 40% polyamid

LÖPLÄNGD per 50 gram

ca. 250 m

Form

kon á 1 kg

Pris ved 50 gram

8,75 kr

STICKNING

Bäst som följetråd

Resurser som inte gått till spillo:

ca. 1.699 l vatten
ca. 12 kg CO2
ca. 7 KwH

Detta garn är en överskottsprodukt från textilproduktion i EU. Hjälp till att minska garnavfallet genom att förvandla det till något nytt och vackert.

EFFEKTGARN TILL SOMMARSTICKNING

Gummy Bomull Polyamid är ett effektgarn med fin glans och varierande tjocklek på tråden – à la ett slubgarn, men bara med en liten variation i trådens tjocklek. Garnet är konstruerat med en kärna av bomull omslagen med polyamid, vilket ger ytan en blank, nästan silkeslen glans. Gummy kommer att göra sig bra som en effektiv följetråd för alla typer av projekt inom både virkning och stickning. Du kan också ta flera trådar tillsammans och få ett vackert utseende och ett läckert resultat, till exempel till sommarväskor.

Glansigt garn till färgning

Garnet lämpar sig väl för syrafärgning. Innehållet av bomull är centrerat i kärnan av garnet, som omges av polyamid. Polyamid är ett bra material för syrafärgning, som tar emot väl och ger ljusa färger. Om bomullen kikar fram här och där kommer det att ge vita gnistrar i det färgade garnet – en effekt vi är ganska förälskade i. Är du sugen på att komma igång med garnfärgning kan du hitta det du behöver i vårt  kit med syrafärger.

Garn till sommarväska

Vi har valt ut en underbar sommarväska, nämligen PetiteKnits populära French Market Bag. Här har vi kombinerat Recy-Lin med Gummy Cotton Poplyamid vilket ger ett vackert, lätt melerat resultat och passar bra till mönstrets stickfasthet. Här har du ett jättebra garnalternativ till French Market Bag, som vi varmt kan rekommendera!

Liknande produkter

Rulla till toppen