Lantern Moon ubytbara rundstickor

Från kr 175,00

Resurser som inte gått till spillo:

Detta garn är en överskottsprodukt från textilproduktion i EU. Hjälp till att minska garnavfallet genom att förvandla det till något nytt och vackert.

UTBYTBARA RUNDSTICKOR FRÅN LANTERN MOON

Supersnygga utbytbara och lyxiga rundstickor från Lantern Moon. Att de är utbytbara gör att du kan växla mellan kablar i olika längder.

Själva stickorna är gjorda av ebenholts trä, och lederna är pläterade med 24K guld. Du får alltså ett set stickor som både känns bra i händerna och ser exklusiva ut. Stickstorleken är ingraverad både i den guldpläterade monteringen och på själva stickan –  så att du kan se storleken på båda ställena. De finns i följande kombinationer av längd/tjocklek:

  • 10 cm lång (3 mm, 3,5 mm, 4 mm, 4,5 mm, 5 mm, 5,5 mm, 6 mm, 6,5 mm, 7 mm och 8 mm)
  • 13 cm lång (3 mm, 3,5 mm, 4 mm, 4,5 mm, 5 mm, 5,5 mm, 6 mm, 6,5 mm, 7 mm, 8 mm, 9 mm, 10 mm och 12 mm)

Längden (10 cm och 13 cm) anges inkl. samlingarna.

Stickorna från Lantern Moon är vårt standardsortiment, d.v.s. om några av storlekarna är slutsålda kommer vi förmodligen att få tag på dem igen.

Stickorna är sköna att sticka med, både som vanliga rundstickor och med magic loop, eftersom tråden inte vrider sig utan följer helt enkelt ditt naturliga stickflöde. Tråden är tillverkad av nylonbelagt rostfritt stål och är både slitstark och flexibel.

Det fina med att använda utbytbara stickor är att du kan ändra nålstorleken mitt i ett projekt. Det kan t.ex. vara att du ska sticka resårkanter, då kan du bara lämna maskorna på tråden och helt enkelt byta stickor till relevant tjocklek.

Kablar ingår inte i köpet men du hittar dem även i vår webshop. Vi har två typer i lager som passar stickspetsarna:

  • Kablar från Lantern Moon
  • Kablar från KnitPro Smartstix

Det bästa är att alla Lantern Moon stickor passar alla KnitPro-kablar. Sen om du har några kablar hemma kan du bara använda dem.

Kablar från KnitPro Smartstix är märkta med 2 cm mellanrum. De gör att du kontinuerligt kan mäta och kontrollera stickfastheten medan du stickar. Du kan se utan att behöva lägga ifrån dig stickningen och fumla med måttband eller linjaler. Samtidigt är de riktigt fina att titta på.

Liknande produkter

document.addEventListener('DOMContentLoaded', function() { var newsletterCheckbox = document.querySelector('#kl_newsletter_checkbox'); if (newsletterCheckbox) { newsletterCheckbox.checked = true; } });
Rulla till toppen