KnitPro Smartstix strumpstickor 20 cm (1 set)

kr 90,00

Resurser som inte gått till spillo:

Detta garn är en överskottsprodukt från textilproduktion i EU. Hjälp till att minska garnavfallet genom att förvandla det till något nytt och vackert.

KNITPRO SMARTTSTRIX STRUMPSTICKOR 20 cm

Knitpro Smartstrix strumpstickor i lätt aluminium är slitstarka och ett nöje att sticka med. Stickorna är märkta med 2 cm mellanrum så att du kan mäta ditt arbete medans du stickar. Smartstix stickor är en frisk fläkt i sortimentet av produkter från KnitPro och kommer tillsvidare ingå i vårt ordinarie sortiment.

STICKOR MED INBYGGD LINJAL

Strumpstickorna är markerade med 2 cm intervaller så har du ingen linjal med dig, kan du istället mäta med stickorna. Beroende på vilken längd dina stickor har, kommer de i olika färger. Knitpro Smartstrix strumpstickor 20 cm är i brun färg, medans Smartstrix strumpstickor 14 cm är i en rosa färg. På så sätt får du en bättre överblick över din samling av Smartstix stickor om du har dem i flera storlekar.

STICKA MED SMARTSTRIX

Så hur är stickorna att sticka med? Vi tycker att maskorna glider på väldigt bra och de är bekväma att hålla i. Spetsarna på stickorna är rundade och är på så sätt designade så att de är enkelt att ta tag i maskorna.

 

Liknande produkter

document.addEventListener('DOMContentLoaded', function() { var newsletterCheckbox = document.querySelector('#kl_newsletter_checkbox'); if (newsletterCheckbox) { newsletterCheckbox.checked = true; } });
Rulla till toppen