Mindful Collection Måttband

kr 260,00

Tillgänglighet: 5 i lager

Resurser som inte gått till spillo:

Detta garn är en överskottsprodukt från textilproduktion i EU. Hjälp till att minska garnavfallet genom att förvandla det till något nytt och vackert.

MINDFUL COLLECTION MÅTTBAND

Mindful Collection Måttband ligger bra i handen och fungerar smidigt med förlängning och automatisk upprullning. Måttbandet på 150 cm är väl skyddat i ett vackert träfodral. Träfodralet har en vacker och djup turkos nyans och är dekorerad med en lotusblomma inlagd i metall. Mindful Collection Mätband har en läcker tyngd tack vare sitt träfodral, som bidrar till en känsla av lyx. Måttbandet kommer i en söt dragpåse, även den dekorerad med Mindful Collections fina lotusblomma.

Måttband till handarbete

Mindful Collection Måttband kan användas för många ändamål. Det kommer att bli ett nöje att påbörja dina nästa garnprojekt när du har måttbandet från Mindful Collection i handen. Kanske ska du börja med att mäta dig själv eller en lycklig mottagare av din nästa skapelse? Måttbandet ser till att du enkelt får rätt mått att utgå ifrån. När du stickar, virkar, maskinstickar, väver eller något annat kan du ha måttbandet vid din sida och se till att ditt handarbete tar form efter önskemål. Kolla till exempel om stickningen håller, hur lång ärm har blivit eller om längden på kroppen är som du vill ha.

Tillbehör till stickning

Om du dessutom älskar de exklusiva och läckra sticktillbehören från Mindful Collection så har vi många andra härliga accessoarer du kan titta på. Saknar du den finaste presentidén till en garnälskande stickare? Mindful Collection kommer göra de flesta glada! Nedan kan du se vårt utbud av sticktillbehör:

  • Mindful Collection stickning
  • Stickor och virknålar

Liknande produkter

document.addEventListener('DOMContentLoaded', function() { var newsletterCheckbox = document.querySelector('#kl_newsletter_checkbox'); if (newsletterCheckbox) { newsletterCheckbox.checked = true; } });
Rulla till toppen