Timo Shiny Viskos (550g)

Produktinformation:

Material

88% viskos 12% polyamid

LÖPLÄNGD per 50 gram

ca. 2.500 m

Form

kon á 550g

Pris ved 50 gram

endast 8,18 kr

STICKNING

följetråd eller flera trådar samtidigt

kr 90,00

(endast 8,18 kr / 50 g)

Produktinformation:

Material

88% viskos 12% polyamid

LÖPLÄNGD per 50 gram

ca. 2.500 m

Form

kon á 550g

Pris ved 50 gram

endast 8,18 kr

STICKNING

följetråd eller flera trådar samtidigt

Resurser som inte gått till spillo:

ca. 1.603 l vatten
ca. 12 kg CO2
ca. 4 KwH

Detta garn är en överskottsprodukt från textilproduktion i EU. Hjälp till att minska garnavfallet genom att förvandla det till något nytt och vackert.

SHINY VISKOS EFFEKTGARN

Timo Shiny Viskos är ett glansigt garn med lång löplängd, som kan användas till både stickning och virkning. Garnet finns i vitt och silvergrå, som båda kommer att vara vackra följetrådar till sommartoppar, klänningar, fina koftor eller till något annat där du vill ha extra glans till ditt handarbete.

Billigt, silkeblankt garn

Timo är ett överskottsgarn från den europeiska produktionen av textilier för modeindustrin. Med sin höga andel viskos är det ett garn som kännetecknas av en vacker, silkeslen glans. För bara 90 SEK (8,18 kr / 50g) för en kon med över ett halvt kg garn kan du lägga till Timo i garnkollektionen och låta den lysa över dina kommande garnprojekt.

Lätt att sticka med flera trådar

Det glänsande viskosgarnet kan såklart även stickas eller virkas ensamt. I så fall kan du dra nytta av vår guide för att sticka med 3 trådar från en enda kon: Du kan enkelt ta 3 trådar från en enda kon, utan att behöva linda upp garnet i mindre härvor i förväg. Vi visar dig hur i vår YouTube-video: Sticka med 3 trådar från 1 kon – då blir det roligt att arbeta med tunna garnkvaliteter!

Se mer: effektgarn

Liknande produkter

Rulla till toppen