BLACK FRIDAY

Black Friday gäller från fredag ​​24 november – söndag 26 november 2023 (inklusive båda dagarna). Du får allt i denna kategori med upp till 50% rabatt jämfört med våra normala priser, oavsett tidigare pris. RABATTEN ÄR REDAN AVDRAGEN 🙂

Visar alla 11 resultat

Även i år håller Garnspecialisten BLACK FRIDAY WEEKEND! Det kommer att äga rum fredag ​​24 november – söndag 26 november (båda dagarna inräknade).
Ser fram emot vansinnigt många bra och lockande erbjudanden!

Köp billigt garn så att du har till dina julklappar eller helt enkelt bara till ditt garnlager. Köp även garntillbehör för att skämma bort någon du bryr dig om – eller kanske dig själv?

ERBJUDANDENA I SAMBAND MED BLACK FRIDAY GÄLLER 24 NOVEMBER t.o.m. 26 NOVEMBER 2023. SE FRAM EMOT STORA RABATTER!

I år kan du se fram emot:

… Vi kan säga att du kan glädja dig, eftersom vi kommer att sänka priset på utvalda varor med 50%.

Vi kan dock inte meddela dig i förväg vilka produkter det kommer att vara. När rean startar kommer du att kunna se erbjudandena på denna sida.

Villkor för Black Friday-köp hos Garnspecialisten:

Tyvärr KAN vi INTE erbjuda samfrakt av beställningar. Kom dock ihåg att du redan nu får fri frakt vid köp över 600 SEK. Läs mer om villkoren för rean nedan:

HÅLL DINA FINGAR BORTA FRÅN MITT GARN!
För att du ska få ut så bra som möjligt av rean är det viktigt att vara medveten om att förutsättningarna vid en rea i webshopen inte är riktigt desamma som när du är på rea i en fysisk butik.

När du har en vara i din varukorg i webshoppen kan du vara säker på att varan är din först när du kommit till kassan och betalat.

INGEN SAMFRAKT
För att säkerställa att dina varor inte hamnar i någon annans paket eller på vårt lager erbjuder vi inte samfrakt. Det innebär att vi inte kan erbjuda att skicka 2 eller fler beställningar i ett och samma paket. Du är dock välkommen att lägga flera beställningar (under Black Friday-helgen).

ERBJUDANDET GÄLLER ENDAST I WEBSHOPEN
Black Friday-erbjudandena gäller ENDAST köp via webbshoppen. Det är inte möjligt att ta del av erbjudandena genom att kontakta oss via telefon, mail eller på annat sätt. Erbjudandena gäller från 24 till 26 november 2023 (inklusive båda dagarna) och så långt lagret räcker.

Rulla till toppen