#Stoppagarnsvinn garnpaket (ca. 3kg)

Fast lågt pris

kr 1.000,00

Tillgänglighet: 79 i lager

Resurser som inte gått till spillo:

ca. 4.500 l vatten
ca. 48 kg CO2
ca. 18 KwH

Garnpaketen är sammansatta av överskottsprodukter från textilproduktion i EU. Hjälp till att minska garnavfallet genom att förvandla det till något nytt och vackert.

BLANDAT BILLIGT GARNPAKET

Här har du verkligen chansen att göra ett fynd och samtidigt rädda en hel del garn. Se fram emot ett mycket spännande paket.

Vi har samlat en massa läckra garner av olika tjocklekar och olika kvaliteter till ett billigt lyckopaket på 3kg. De är alla OKÄNDA garner, dvs. där vi inte känner till materialet. En del koner kan vara spunna på traditionellt vis, medans vissa kan vara effektgarn. Självklart mixar vi så du får lite av varje. Konerna räcker till flera olika projekt då varje lyckopaket innehåller ca 5-8 olika koner, totalvikt på min. 3 kilo. Det skulle vanligtvis vara något tjockare garn som gömmer sig i paketen – dvs garn för handstickning, virkning eller tuftning. Söker du garn för maskinstickning eller vävning är du varmt välkommen att kontakta oss så kan vi se om vi kan hitta ett paket till dig med garn i tunnare variant.

Lyckopaketet innehåller:

  • 5-8 olika garn på koner i okända material

Du får verkligen valuta för pengarna när du köper ett billigt 3 kg paket garn. Vanligtvis blir det garn för min. 1500 SEK men här får du hela 3 kg garn för endast 1000 SEK. Du får dessutom gratis frakt när du köper ett paket!

Vi samarbetar med stora fabriker i Italien som designar garnerna åt sina kunder. Att designa garn kräver otroligt många prototyper innan det möter kundernas önskemål. I regel säljs inte prototyperna utan de slängs istället på tippen. Detta tycker vi är riktigt synd – för miljön, men även för alla er som älskar garn.Vi tar därför väldigt gärna emot dessa skönheter, och ser fram emot att visa dem för er.

VI SÄLJER ÄVEN GARNPAKET MED NYSTAN

Föredrar du att jobba med garnnystan så har vi lyckopaket med nystan istället.

Se mer: billiga garnpaket

Liknande produkter

document.addEventListener('DOMContentLoaded', function() { var newsletterCheckbox = document.querySelector('#kl_newsletter_checkbox'); if (newsletterCheckbox) { newsletterCheckbox.checked = true; } });
Rulla till toppen