#Stoppagarnspillet garnpaket (ca. 3kg)

Fast lågt pris

kr 650,00

Slut i lager

Resurser som inte gått till spillo:

ca. 4.521 l vatten
ca. 49,5 kg CO2
ca. 19 KwH

Garnpakkerne er sammensat af overskudsprodukter fra tekstilproduktionen i EU. Vær med til at mindske garnspild ved at forvandle det til noget nyt og smukt.

BLANDAT BILLIGT GARNPAKET

Här har du verkligen chansen att göra ett fynd och samtidigt rädda en hel del garn. Se fram emot ett mycket spännande paket.

Vi har samlat en massa läckra garner av olika tjocklekar och olika kvaliteter till ett billigt lyckopaket på 3kg. De är alla OKÄNDA garner, dvs. där vi inte känner till materialet. Det räcker dock till flera olika projekt då varje lyckopaket innehåller ca 5-6 olika koner, totalvikt på min. 3 kilo. Det skulle vanligtvis vara något tjockare garn som gömmer sig i paketen – dvs garn för handstickning, virkning eller tuftning. Söker du garn för maskinstickning eller vävning är du varmt välkommen att kontakta oss så kan vi se om vi kan hitta ett paket till dig med garn i tunnare variant.

Lyckopaketet innehåller:

Du får verkligen valuta för pengarna när du köper ett billigt 3 kg paket garn. Vanligtvis blir det garn för min. 1200 SEK men här får du hela 3 kg garn för endast 650 SEK.

Vi samarbetar med stora fabriker i Italien som designar garnerna åt sina kunder. Att designa garn kräver otroligt många prototyper innan det möter kundernas önskemål. I regel säljs inte prototyperna utan de slängs istälelt på tippen. Detta tycker vi är rijtigt synd – för miljön, men även för alla er som älskar garn.Vi tar därför väldigt gärna emot dessa skönheter, och ser fram emot att visa dem för er.

VI SÄLJER ÄVEN GARNPAKET MED NYSTAN

Föredrar du att jobba med garnnystan så har vi lyckopaket med nystan istället.

Se mer: billiga garnpaket

Liknande produkter

Rulla till toppen
Scroll to Top

ANMÄL DIG TILL VÅRT NYHETSBREV

Uhh … du vill förmodligen inte missa läckra rester av garn till mycket låga priser? Håll dig uppdaterad ca. 4 gånger i månaden, så att du kan plocka garnet före din granne :-) Du kan avsluta prenumerationen när som helst.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.