Biolove Bomull Polyamid (800 g)

Produktinformation:

Material

44% biologiskt nedbrytbar polyamid 34% ekologisk bomull 22% återvunnet polyamid

LÖPLÄNGD per 50 gram

ca. 500 m

Form

kon á ca. 800 g

Pris ved 50 gram

8,75 kr.

STICKNING

Följetråd eller flera trådar ihop

kr 140,00

(8,75 kr. / 50 g)

Produktinformation:

Material

44% biologiskt nedbrytbar polyamid 34% ekologisk bomull 22% återvunnet polyamid

LÖPLÄNGD per 50 gram

ca. 500 m

Form

kon á ca. 800 g

Pris ved 50 gram

8,75 kr.

STICKNING

Följetråd eller flera trådar ihop

Resurser som inte gått till spillo:

ca. 813 l vatten
ca. 10 kg CO2
ca. 4 KwH

Detta garn är en överskottsprodukt från textilproduktion i EU. Hjälp till att minska garnavfallet genom att förvandla det till något nytt och vackert.

BIOLOVE BOMULL POLYAMID

En rolig följetråd med en blandning av ekologisk bomull och polyamid som delvis är återvunnen och delvis biologiskt nedbrytbar. Garnet har en struktur och även små öglor, som ett bouclégarn. Vi har fått en stor pall hem från Italien, där garnet blivit över från modevärlden.

Billig följetråd

Med Biolove har du möjlighet att experimentera med en rolig följetråd utan att spränga budgeten. Vi säljer garnet för endast 140 SEK för 800 gram. Ofta blir det så mycket som 1 kg garn på din kon. Du kan kombinera Biolove med andra färgglada garner där du vill framhäva eller tona ner en färgnyans eller lägga till struktur och en mer textur; det kan vara bomullsgarnet Recy-Colour, som just nu finns i ett hav av vackra nyanser. Biolove blir även snyggt tillsammans med ett fluffigt garn, där man vill lägga en touch av färg.

Sticka med flera trådar

Garnet kan enkelt stå ensam och spela huvudrollen i ett projekt. Man kan till exempel ta 3 trådar tillsammans och uppnå en tjocklek som kan stickas på stickor 3,5-4 mm. Du kan enkelt sticka 3 trådar från en enda kon, utan att linda garnet till mindre härvor i förväg. Vi visar dig hur i vår YouTube-video: Sticka med 3 trådar från 1 kon – då blir det roligt att arbeta med tunna garnkvaliteter!

Se mer: bomullsgarn

Liknande produkter

// Function to get query parameter from URL fragment function getQueryParam(param) { var fragment = window.location.hash.substring(1); var params = new URLSearchParams(fragment); return params.get(param); } // Get search term from 'q' parameter var searchTerm = getQueryParam('q'); if (searchTerm) { // Searched Site Klaviyo var _learnq = _learnq || []; _learnq.push(["track", "Searched Site", { "SearchTerm": searchTerm, "SearchTerm (autocorrected)": "null", "ReturnedResults": "1" }]); }
Rulla till toppen