RE:DESIGNED Project 1 – Crossover Stickväska

kr 2.200,00

Tillgänglighet: 16 i lager

Resurser som inte gått till spillo:

Detta garn är en överskottsprodukt från textilproduktion i EU. Hjälp till att minska garnavfallet genom att förvandla det till något nytt och vackert.

CROSSOVER STICKVÄSKA

RE:DESIGNED Project 1 är en chic och vacker projektväska som rymmer ett stickprojekt och dina favoritaccessoarer. Väskans två remmar gör det möjligt att bära den både över kroppen eller över ena axeln – en otroligt elegant och användbar väska för vardagen.

Väskan har ett stort fack, en ficka med dragkedja och två glidfickor med läderkanter inuti. Du kan stänga väskan med dragkedja och välja om du vill använda den långa avtagbara remmen för crossover eller den kortare remmen över ena axeln. Den vackra stickväskan har även en utvändig påsydd ficka med lock, som stängs med magnetstängning. Sist men inte minst är väskan utrustad med ett litet fodral som ser till att du alltid kan ha ditt måttband till hands.

Du kan mycket framgångsrikt kombinera RE:DESIGNED Project 1 med en liten clutch, där du kan hantera dina mindre tillhörigheter och sticktillbehör.

RE:DESIGNED Project 1 kommer med en medföljande bomullsväska.

Material

RE:DESIGNED Project 1 är gjord av koskinn, som är skonsamt färgad och avslutad med vax. Den har en livfull finish, där lädrets naturliga egenskaper bevaras. Projektväskan är fodrad med 100% OEKO-TEX bomull.

Färg: Walnut/Gold

Storlek och mått

RE:DESIGNED Project 1 är en superanvändbar väska för vardagsbruk och alla typer av garnprojekt – det perfekta valet för dig som inte vill kompromissa med stickning eller stil.

Dimensioner:

Höjd: ca. 28 cm
Bredd: ca. 33 cm
Djup: ca. 12 cm

Mer tillbehör till stick- og virkning

Hos Garnspecialisten hittar du allt ditt hjärta kan önska av läcker utrustning för garnprojekt. Ta en titt på våra underkategorier och hitta det du saknar:

Liknande produkter

// Function to get query parameter from URL fragment function getQueryParam(param) { var fragment = window.location.hash.substring(1); var params = new URLSearchParams(fragment); return params.get(param); } // Get search term from 'q' parameter var searchTerm = getQueryParam('q'); if (searchTerm) { // Searched Site Klaviyo var _learnq = _learnq || []; _learnq.push(["track", "Searched Site", { "SearchTerm": searchTerm, "SearchTerm (autocorrected)": "null", "ReturnedResults": "1" }]); }
Rulla till toppen