GARNPAKET

Vi har alltid bra erbjudanden på garn! Här hittar du garn i form av garnpaket eller riktigt lyxiga lyckopåsar.

Visar alla 2 resultat

EXTRA BILLIGA GARNPAKET

Hos Garnspecialisten kan du köpa garnpaket till riktigt bra priser. Här kan du få erbjudande på garn som är ännu billigare än vårt övriga sortiment. Inte för att att de har defekter, utan för att de kommer i så små restpartier att det inte är lönt att sätta de som enskilda produkter i webbshoppen. Detta kan även ni som vill använda vår partihandel fråga efter.

Garnpaketen finns även till för att du ska få ta del av erbjudanden där du får mer för pengarna, än om du hade köpt produkterna styckvis här i webbshopen.

De restpartier som vi lägger upp här är oftast bara en del av det urval vi har på lager.  Om du har speciella önskemål som inte finns bland de produkter som webbshopen har, får du gärna kontakta oss på info@garnspecialisten.se så kan vi se om vi har tillgång till de produkter du letar efter.

BILLIGA LYCKOPAKET FÖR SKOLOR, BUTIKER ELLER KLUBBAR.

Då och då erbjuder vi olika lyckopaket eller mixboxar, som sätts ihop efter olika behov. T.ex. har vi tidigare haft framgång med 5kg billiga silkepaket, lyckopåsar med 100 nystan bomullsgarn, 10kg garn för maskinstickning eller 5kg garn för garnfärgning.

Det har oftast varit skolor eller olika hobbyklubbar som köpt dessa garnpaket. Det kan också finnas en lärare i garnfärgning eller maskinstickning som skulle behöva ett större garnpaket till eleverna. Men vi har också haft ett antal privatkunder som bara varit nöjda med en större mängd garn som de använt till olika projekt.

Oavsett din bakgrund är du varmt välkommen att skriva ett mejl till vår kundtjänst om du är intresserad av garnpaket eller lyckopåsar. Vi vill gärna se om vi har något spännande för dig!

Scroll to Top

ANMÄL DIG TILL VÅRT NYHETSBREV

Uhh … du vill förmodligen inte missa läckra rester av garn till mycket låga priser? Håll dig uppdaterad ca. 4 gånger i månaden, så att du kan plocka garnet före din granne :-) Du kan avsluta prenumerationen när som helst.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.