#stoppagarnsvinn Garnpaket Syrafärgning (3 kg)

kr 1.000,00

Slut i lager

Resurser som inte gått till spillo:

ca. 4.500 l vatten
ca. 48 kg CO2
ca. 18 KwH

Detta garn är en överskottsprodukt från textilproduktion i EU. Hjälp till att minska garnavfallet genom att förvandla det till något nytt och vackert.

BILLIGT GARN TILL SYRAFÄRGNING

Här har du verkligen chansen att göra ett fynd och samtidigt rädda massa garn. Se fram emot ett väldigt spännande lyckopaket med massor av olika, billigt garn för syrafärgning. Allt garn i förpackningen är vitt/benvitt.

Vi har samlat en massa läckra garner i olika tjocklekar och olika material i ett billigt lyckopaket på 3 kg. Dessa är alla OKÄNDA garner, d.v.s. där vi inte har exakt information om materialet från leverantörens sida. Garnet kommer dock huvudsakligen att bestå av en blandning av ullfibrer och konstfibrer – och därmed lämpligt för syrafärgning.

Det räcker till flera olika projekt då varje lyckopaket innehåller ca. 5-8 olika koner, med en sammanlagd vikt på min. 3 kg. Det blir typiskt sett något tjockare garn som är gömt i paketen – dvs garn för handstickning, virkning eller tuftning. Söker du garn för maskinstickning eller vävning är du varmt välkommen att kontakta oss så kan vi se om vi kan hitta ett paket till dig med garn i tunnare variant.

Garnpaketens innehåll

  • 5-8 olika vita/benvita garnkvaliteter på koner i okända material (men främst ull/konstfibrer)

Du får verkligen värde för pengarna när du köper ett 3 kg paket billigt garn för syrafärgning. Vanligtvis blir det garn i min. 1500 SEK, men här får du 3 kg garn för endast 1000 SEK. Garnpaketen skickas fraktfritt till Sverige.

Har du provat syrafärgning?

Hos Garnspecialisten hittar du också allt du behöver för en bra start med syrafärgning. Vi har syrafärgningkit med det du behöver. Det är en enkel och rolig process.

Överskottsgarn till syrafärgning

Vi samarbetar med stora fabriker i Italien som designar garnerna åt sina kunder. Att designa garn kräver otroligt många prototyper innan det möter kundernas önskemål. Prototyperna säljs ofta inte utan kasseras. Och det tycker vi är enormt synd – för miljön, men också för alla oss som älskar att skapa något vackert med garn. Vi tar därför gärna emot dessa skönheter och ser fram emot att dela dem med dig.

Vi har flera billiga garnpaket

Föredrar du att jobba med garnnystan, eller letar du efter garn i olika färger, så har vi andra lyckopaket att välja mellan.

Liknande produkter

Rulla till toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.