Fri fantasi sjal (mönster)

kr 35,00

Resurser som inte gått till spillo:

Detta garn är en överskottsprodukt från textilproduktion i EU. Hjälp till att minska garnavfallet genom att förvandla det till något nytt och vackert.

STICKMÖNSTER PÅ EN SJAL

Tanken med sjalen är att du får möjlighet att släppa lös din fantasi. Sticka med tunt eller med tjockt garn och anpassa nålstorleken. Sticka efter mått, inte stickfasthet. Få en liten eller en stor sjal. En enkel sjal eller en regnbågssjal. Endast fantasin sätter gränser!

Sjalen kan stickas med 2 typer av avmaskningar. Den gula är med picot-avmaskning, men kanten på långsidan avmaskad med i-cord. Du kan också välja att bara ha sjalen med en ”rå” kant genom att låta den vara som den är.

Sjalen på bilden är stickad med ett ullgarn.

DETTA ÄR ETT DIGITALT MÖNSTER

Mönstret är skapad av Gry Have från Garnspecialisten. Den är på svenska och skickas som pdf-dokument. Du får INTE ett fysiskt mönster, utan en länk för att ladda ner en PDF-fil med mönster.

document.addEventListener('DOMContentLoaded', function() { var newsletterCheckbox = document.querySelector('#kl_newsletter_checkbox'); if (newsletterCheckbox) { newsletterCheckbox.checked = true; } });
Rulla till toppen