Lilas Borstat Mohair Alpacka (750 g) – Vit

Produktinformation:

Material

43% mohair 43% alpaka 14% polyamid

LÖPLÄNGD per 50 gram

ca. 100 meter

Form

kon á ca. 750 gram

STICKNING

stickor 6-7 mm

kr 1.000,00

Tillgänglighet: 60 i lager

Produktinformation:

Material

43% mohair 43% alpaka 14% polyamid

LÖPLÄNGD per 50 gram

ca. 100 meter

Form

kon á ca. 750 gram

STICKNING

stickor 6-7 mm

Resurser som inte gått till spillo:

ca. 1.375 l vatten
ca. 22 kg CO2
ca. 6 KwH

Detta garn är en överskottsprodukt från textilproduktion i EU. Hjälp till att minska garnavfallet genom att förvandla det till något nytt och vackert.

LILAS BORSTAT MOHAIR ALPACKA

Ett vitt garn med mycket fluffig ull, som är perfekt för garnfärgning! Garnets kombination av ull och lite syntetfibrer gör det till ett självklart val för experiment med syrafärger. Garnet är mjukt och visar mer av alpackafibrerna än mohair. Garnet är både mjukt och fluffigt.

Lilas är ett rikt garn som du kan sticka ensam på de lite tjocka stickorna. Den kommer att passa bra till stickor 6-7 mm och kan gå upp ännu högre om du gillar en luftig look.

Stickförslag – 13 maskor per 10 cm

Vi har gjort ett stickprov med stickor 6 mm där stickfastheten blev ca. 13 maskor per 10 cm. Med denna stickfasthet kan du sticka mysiga tröjor på nolltid. Nedan har vi förslag på mönster som matchar stickfasthen.

En kon Lilas borstat mohair alpacka innehåller mycket garn så du kan enkelt sticka två tröjor från en kon.

Se fler ullgarner

Varje vecka får vi in nya garner och oftast får vi in ullgarner. Se vårt utbud på ullgarn här.

 

Liknande produkter

// Function to get query parameter from URL fragment function getQueryParam(param) { var fragment = window.location.hash.substring(1); var params = new URLSearchParams(fragment); return params.get(param); } // Get search term from 'q' parameter var searchTerm = getQueryParam('q'); if (searchTerm) { // Searched Site Klaviyo var _learnq = _learnq || []; _learnq.push(["track", "Searched Site", { "SearchTerm": searchTerm, "SearchTerm (autocorrected)": "null", "ReturnedResults": "1" }]); }
Rulla till toppen