Lantern Moon rundstickor

Från kr 120,00

Resurser som inte gått till spillo:

Detta garn är en överskottsprodukt från textilproduktion i EU. Hjälp till att minska garnavfallet genom att förvandla det till något nytt och vackert.

LANTERN MOON RUNDSTICKA

Lantern Moon stickor är ett sant lyxnöje för stickentusiaster som vill uppleva ultimat komfort och elegans i sina stickprojekt. Tillverkade med omsorg och expertis kommer dessa unika stickor snabbt att bli din favorit.

Lantern Moon-rundstickor låter dig arbeta med lätthet och frihet. Oavsett om du stickar en filt, tröja eller sjal kommer dessa stickor att flytta dina maskor med lätthet och komfort.

Det som gör Lantern Moon-stickor extra unika är deras fantastiska kvalitet och lyxiga material. Stickspetsarna är handgjorda av äkta ebenholts, vilket ger en slät och varm yta som känns bekväm i dina händer. Detta naturliga trä ger också en visuell estetik till pinnarna och gör dem till ett vackert hantverk. kabeln är tillverkad av nylonbelagt rostfritt stål och är både slitstark och flexibel.

Material:

  • Stickspetsar: ebenholts
  • Kabel: rostfritt stål
  • Montering: 24K guldbelägga mässing

GULDBELÄGGA STRICKOR – REN LYX

Monteringarna på dessa stickor är pläterade med 24K guld, vilket ger en exklusiv och elegant touch. Förutom att vara tilltalande för ögat säkerställer guldbeläggningen även en mjuk övergång mellan stickspetsarna och tråden. Det gör att du kan sticka smidigt och utan ansträngning, eftersom kabeln inte vrider sig och inte orsakar några irriterande drag under stickningsprocessen.

När du arbetar med Lantern Moon stickor kommer du att upptäcka att de är utomordentligt sköna att sticka med. Den perfekta balansen mellan vikt och värme från ebenholtsmaterialet gör att stickorna ligger lätt i handen och ger en naturlig känsla av kontroll. Du kommer att njuta av varje maska och se ditt stickprojekt ta form med elegans och precision.

Utöver den vackra guldskriften på stickan är stavstorleken även ingraverad i den guldpläterade fogen, så att du kan se storleken på båda ställena.

Oavsett om du är en erfaren stickare eller nybörjare, kommer Lantern Moon rundstickor att förvandla din stickupplevelse till något speciellt. Ge dig själv gåvan att sticka med Lantern Moon stickor och låt din kreativitet blomstra.

Vi har flera stickor från Lantern Moon.

Liknande produkter

document.addEventListener('DOMContentLoaded', function() { var newsletterCheckbox = document.querySelector('#kl_newsletter_checkbox'); if (newsletterCheckbox) { newsletterCheckbox.checked = true; } });
Rulla till toppen