Promozione ull akryl (50 g) – brun

Produktinformation:

Material

75 % ull 10 % nylon 15 % akryl

LÖPLÄNGD per 50 gram

ca. 60 m

Form

i nystan à 50 gram

STICKNING

enligt banderollen eller på stickor 5-5½ mm

kr 25,00

Tillgänglighet: 3 i lager

Produktinformation:

Material

75 % ull 10 % nylon 15 % akryl

LÖPLÄNGD per 50 gram

ca. 60 m

Form

i nystan à 50 gram

STICKNING

enligt banderollen eller på stickor 5-5½ mm

Resurser som inte gått till spillo:

ca. 81 l vatten
ca. 1,5 kg CO2
ca. 0,4 KwH

Promozione ull akryl är en restmängd som har uppstått på grund av överskottsproduktion i textilindustrin och du kan därför hjälpa till att dels minska garnspillet och dels spara på världens resurser. Eftersom det går åt mindre vatten och el och mindre CO2 släpps ut när garn används som annars skulle ha slängts.

3- FÄRGAT ULLGARN MED AKRYL

Ett fint och roligt ullgarn som består av 3 trådar i olika färger och med olika strukturer. Två trådar är släta där den ena är vit och den andra ljusbrun. Den tredje är ett lätt bouclégarn som liknar nästan på pricken som grön mossa på träd och mark. Denna lätta bouclén ger garnet en rustik look och mycket struktur. Garnet är sammansatt av ull, nylon och akryl och är inte det mjukaste vi har här. Vi rekommenderar det inte till kläder om du är extra känslig men lägger du till en mjuk följetråd i t.ex mohair så ska det inte vara några problem. Du kan såklart använda garnet till andra saker som inte ska vara direkt mot huden, t.ex så kan du virka mossgröna kuddar eller filtar med det.

BILLIGT VIRKGARN

Enligt banderollen kan garnet stickas på stickor 3½ – 4 mm, men enligt vår uppfattning kommer detta att ge ett väldigt fast uttryck, så vi föreslår att du använder stickor 5 – 5½ mm istället, men prova och ta reda på vad du själv tycker om för uttryck.

Det handlar om. 60 m i ett nystan på 50 gram, och vi säljer dem för endast 25 kr/ nystan

Garnet är en liten restmängd som har uppstått på grund av överproduktion i textilindustrin och du kan därför hjälpa till dels att minska garnspillet och dels att spara på världens resurser. Eftersom det går åt mindre vatten och el och mindre CO2 släpps ut när garn används som annars skulle ha slängts. Garnspecialisten köper upp dessa återstående partier.

Tvättråd

Det står på banderollen att 3-färgs ullgarn med akryl ska handtvättas.

Liknande produkter

Rulla till toppen
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.