Hondu lin viskos (min. 1,3kg) – Orange

Produktinformation:

Material

50% lin 50% viskos

LÖPLÄNGD per 50 gram

ca. 100 meter pr. 50 gram

Form

kon á 1,3 kg

Pris ved 50 gram

30 kr.

STICKNING

s 5-5½ mm

kr 750,00

(30 kr. / 50 g)

Tillgänglighet: 2 i lager

Produktinformation:

Material

50% lin 50% viskos

LÖPLÄNGD per 50 gram

ca. 100 meter pr. 50 gram

Form

kon á 1,3 kg

Pris ved 50 gram

30 kr.

STICKNING

s 5-5½ mm

Resurser som inte gått till spillo:

ca. 3.455 l vatten
ca. 18,2 kg CO2
ca. 6,8 KwH

Hondu linviskosgarn är en överskottsprodukt från textilproduktion i EU. När du använder det här garnet för dina handarbetsprojekt bidrar du till att minska garnspillet

LYXIGT LINGARN MED VISKOS

Vi har äntligen fått hem ett lyxigt lingarn med viskos i flera olika färger! Garnet passar dig som är ute efter ett tweedliknande garn, samtidigt som det är mjukt och ger en sval känsla.

TWEEDLIKNANDE GARN

Garnet har en tweedliknande och något ojämn struktur med vackert och lockande färgspel. Den tweed och lite rustika looken kommer från dess innehåll av lin, medan viskos bidrar med vacker glans. Så man kan säga att motsatser möts och ljuv musik uppstår i detta garn. Det blir snyggt till tex en skön varm tröja eller kofta. Med hjälp av en tråd Hondu Lin Viskos, Stickade Susanne en Cumulus blus från PetiteKnit. En annan kund har stickat en superfin Manu Cardigan från Kate Davies Design i garnet (se bildgalleri). Båda hälsar att tröjorna är riktigt mjuka och sköna, samtidigt som de känns svala att ha på sig. Perfekt till dig som enkelt blir varm, eller som gärna vill ha en skön tröja till sommaren.

ERBJUDANDE PÅ LINGARN MED VISKOS

Vill du köpa garn i högsta kvalitét, samtidigt som det är mer hållbart och billigt? Då är Garnspecialisten butiken för dig! Garnet kommer från leverantörer till ledande modehus och ställer därför mycket höga krav på kvalitet. Ibland blir det mycket garn över och istället för att det kastas, kan vi köpa in det till er och på så vis erbjuda lägre marknadspriser. Du får lyxgarnet för endast 750 kr per kon, som väger hela 1,3 kg och har en löplängd på 100 meter per 50 gram. En kon ger dessutom fri frakt.

Se mer: lin

Liknande produkter

Rulla till toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.