Chervil merinogarn

Produktinformation:

Material

100% merino extra fine

LÖPLÄNGD per 50 gram

ca. 6.500 m/kg (motsvarar ca. 325 meter per 50 gram)

Form

på kona

Pris ved 50 gram

45 kr

STICKNING

stickor 2 mm eller flera trådar samman

kr 900,00

(45 kr / 50 g)

Produktinformation:

Material

100% merino extra fine

LÖPLÄNGD per 50 gram

ca. 6.500 m/kg (motsvarar ca. 325 meter per 50 gram)

Form

på kona

Pris ved 50 gram

45 kr

STICKNING

stickor 2 mm eller flera trådar samman

Resurser som inte gått till spillo:

ca. 2.111 l vatten
ca. 31,2 kg CO2
ca. 8,5 KwH

Detta garn är en överskottsprodukt från textilproduktion i EU. Hjälp till att minska garnavfallet genom att förvandla det till något nytt och vackert.

EXTRA FINE MERINO

Här har vi ett riktigt fint 3-trådigt garn med extra fine merino. En av trådarna är tunnare och har en annan färg än de andra två. Garnet är löst spunnet men du kommer se att ullfiberna öppna sig efter tvätt och bli ett läckert och luftigt garn.

STICKGARN TILL RIKTIGT SMÅ STICKOR

Använd det som stickgarn på mycket små stickor eller använd större genom att ta ihop flera trådar. Självklart kan du använda det som virkgarn. Skapa härliga blusar, tröjor, hattar, filtar och mycket mer med vackert merinoull. Garnet är supermjukt och har en lång hållbarhet.

Ullgarnet är en överskottsprodukt från en textilfabrik som levererar till de ledande modehusen. Det är inget fel på garnet men ibland produceras det för mycket. Genom att köpa in det har vi hjälpt till att se till att den inte bara ligger och skräpar i ett lager. Du kan därför göra ett mer hållbart köp hos Garnspecialisten. Vi vill alltid se vad ni skapar med det garn ni köper. Tagga Garnspecialisten.se på instagram och visa oss! 🙂

ERBJUDANDE PÅ EXTRA FINE MERINO

Hos oss kan du handla garn med bättre samvete, samtidigt som du spara pengar. Det är inte ovanligt att detta slags garn har ett kilopris på  2700 kr. Vi kan alltid pressa ner priserna så därför får du det för endast 900 kr/ kg.

tvättanvisning merinoullsgarn

Liknande produkter

Rulla till toppen
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.