Art borstat ullgarn (1,5kg) - kaffe

Material

27% ull 63% akryl 10% polyester

Löplängd

ca. 2.200 m/kg (ca. 110 meter per 50 gram)

Form

på konor à ca. 1,5kg

Pris per 50 gram

22,50 kr

Stickning

7-9 mm

Virkning

nål 7 - 8 mm

Maskinstickning

(grovstickning)

Vävning

inslag

kr 650,00

Tillgänglighet: 16 i lager

MJUKT ULLGARN

Här har vi ett läckert italienskt ullgarn i form av ett slarvigt bouclégarn.

Garnet är lite elastiskt, vilket gör sig väldigt bra till tröjor. Utöver det kan du skapa härliga halsdukar, filtar, mössor och vantar som kommer hålla dig varm under den kalla vintern.

Är du sugen på ett garn med några extra möjligheter så är detta ett hett tips. Det funkar nämligen fint till virkning, stickning och vävning. OBS! Vävningen är dock endast till inslag eftersom det är lite elastiskt. När det kommer till maskinstickning har vi valt att vänta med den informationen eftersom vi vet inte om garnet är för tjockt för att kunna användas på en grovstickare.

BILLIGT ULLGARN

Ett ullgarn av denna sort brukar vanligtvis kosta ca 1350 kr./kg. Hos Garnspecialisten säljer vi endast restpartier, vilket även medför restpartipriser. Här kan du spara hela 2/3 av det normala marknadspriset. Du behöver då endast betala 450 kr/kg. 

 

Liknande produkter

Scroll to Top

ANMÄL DIG TILL VÅRT NYHETSBREV

Uhh … du vill förmodligen inte missa läckra rester av garn till mycket låga priser? Håll dig uppdaterad ca. 4 gånger i månaden, så att du kan plocka garnet före din granne :-) Du kan avsluta prenumerationen när som helst.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.