Denimfine återvunnet bomull (ca. 1kg) - stålblå

Material

77% återvunnet bomull 15% bomull 4% andra fiber 4% polyamid

Löplängd

ca. 750m/50g

Form

kon á ca. 1kg

Pris per 50 gram

22,50 kr

Stickning

följetråd eller flera trådar ihop

Virkning

följetråd eller flera trådar ihop

Maskinstickning

ej lämligt då det lätt går av

Vävning

endast som inslag då det lätt går av

kr 450,00

Tillgänglighet: 91 i lager

BLÅTT ÅTERVUNNET BOMULLSGARN

Vi har fått hem ett blått återvunnet bomullsgarn från Den italienska textilindustrins överskottsproduktion. Det denimblåa bomullsgarnet har en grön profil då hela 77 % – är återvunnen bomull, det vill säga bomull som tidigare har spunnits men som i specialmaskiner omvandlats till fibrer som spins igen. Det ger små vita tussar i garnet och en lätt ojämn struktur.

STICKA MED ÅTERVUNNET BOMULLSGARN

Den mjuka återvunna bomullen blir fint som stickgarn. Till exempel är den lämplig för kläder; blusar/toppar och babykläder. Den är ganska tunn, så man kan ev. välj att använda den som en följetråd eller kanske ta flera trådar tillsammans för att få det till önskad tjocklek. Är du intresserad av annat bomull som är återvunnet så kan du kika in på vårt Recy-denim återvunnet bomullsgarn.

ERBJUDANDE

Denimfine återvunnet bomull är från den italienska textilindustrins överskottproduktion, så skynda dig om du vill ha tag i detta garn.Vi får inte påfyllning. Vi säljer den för endast 450 SEK för en kon med ca. 1 kg garn.

Se mer: bomull

Liknande produkter

Scroll to Top

ANMÄL DIG TILL VÅRT NYHETSBREV

Uhh … du vill förmodligen inte missa läckra rester av garn till mycket låga priser? Håll dig uppdaterad ca. 4 gånger i månaden, så att du kan plocka garnet före din granne :-) Du kan avsluta prenumerationen när som helst.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.