Bororet multicolour polyamidgarn

Material

100% polyamid

Löplängd

ca. 350m/50g

Form

kon

Pris per 50 gram

7,50 kr

Stickning

s 2-2½ mm

Virkning

Nål 2-2½ mm

Maskinstickning

Vävning

varp o inslag

Den här produkten är just nu slut i lager och inte tillgänglig.

MULTICOLOUR POLYAMIDGARN PÅ KON

Bororet multicolour polyamidgarn är ett mjukt, starkt och slittåligt garn som innehåller 7 trådar i vackra poppiga färger. Fördelen med polyamid är att den just är slittålig, samt att den håller formen Den krullar sig inte och den krymper inte. Den kan även tvättas i maskin på 40 grader.

FÄRGGLAD FÖLJETRÅD

Garnet kommer på koner, vilket är till din fördel då du slipper häfta massa trådar. Det vackra flerfärgade garnet kan användas både till stickning och virkning, men även till vävning och tuftning. Du kan enkelt använda det som följetråd för att få en spännande och färgglad effekt. Zuzana har stickat en jättefin och mjuk June Top där hon använt Bororet multicolour polyamidgarn tillsammans med vårt Silke merino 12/3.

BILLIGT GARN

Garnet kommer från den italienska garnindustrins överskottsproduktion. Hos oss gör du därför ett mer hållbart köp, samtidigt som du sparar pengar. Här får du verkligen mycket garn för pengarna! Vi säljer det nämligen för endast 150 kr/kg. Detta motsvarar ett pris på endast 7,50 kr per 50 gram! Vill du ha ett liknande garn i samma billiga pris så kan du kika in på vårt Ritorto återvunnet garn.

Behöver du stickor?

Vi säljer billiga stickor från KnitPro Smartstrix! Se mer Här 

Liknande produkter

Scroll to Top

ANMÄL DIG TILL VÅRT NYHETSBREV

Uhh … du vill förmodligen inte missa läckra rester av garn till mycket låga priser? Håll dig uppdaterad ca. 4 gånger i månaden, så att du kan plocka garnet före din granne :-) Du kan avsluta prenumerationen när som helst.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.