Fifty mohair akryl följetråd (ca. 700 g)

Produktinformation:

Material

50% kid mohair 50% akryl

LÖPLÄNGD per 50 gram

ca. 500m / 50g

Form

koner á ca. 700 g

Pris ved 50 gram

30 kr

STICKNING

tunna stickor eller som följetråd

kr 430,00

(30 kr / 50 g)

Produktinformation:

Material

50% kid mohair 50% akryl

LÖPLÄNGD per 50 gram

ca. 500m / 50g

Form

koner á ca. 700 g

Pris ved 50 gram

30 kr

STICKNING

tunna stickor eller som följetråd

Resurser som inte gått till spillo:

ca. 783 l vatten
ca. 20 kg CO2
ca. 5 KwH

fifty mohair akryl följetråd är en överskottsprodukt från den europeiska textilindustrin. Därför hjälper du till att minska garnspillet och sparar världens resurser när du köper garnet.

TUNT OCH SUPERMJUKT MOHAIR AKRYL

Mjuk, superläcker och fluffig tunn mohair följetråd, som är ett perfekt och billigt garnalternativ till Kid silk mohair. Garnet är sammansatt av 50 % mohair och 50 % akryl, vilket säkerställer att ditt färdiga arbete håller formen.

Detta tunna mohair följeråd är borstad och mycket mjuk. Dessutom så har den en tjocklek som gör att du kan välja att sticka med enkeltråd eller som följeråd tillsammans med ett annat garn, till exempel  med vår italienska merino eller Lani merino extra fine.

TVÄTTA MOHAIRTRÅD

Garn med mohair bör handtvättas i max 30 grader. Rör ner tvättmedlet (t.ex. flytande ulltvål) väl i vattnet innan du lägger i kläderna. Flytta försiktigt på kläderna – undvik att vrida dem. Skölj kläderna väl.

Billigt mohairgarn

Tunn mohair-följetråd kommer från ett överblivet restparti i vackra färger från Italien, som vi fick hem på koner på ca. 700 g. Vi säljer den för endast 430 SEK per kon. Detta motsvarar 30 SEK per 50 g.

Fifty mohair akryltråd är en överskottsprodukt från textilindustrin, och därför är det ett mer hållbart sätt att köpa garn, snarare än att köpa garn som är producerat med direkt avsikt att sälja som garn till privatpersoner.

Se mer: mohair

Liknande produkter

Rulla till toppen
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.