oeko-tex mullbärssilke 8/2 (ca. 800g) - naturvit

Material

100% oeko-tex mullbärssilke

Löplängd

ca. 4.000 m/kg (ca. 200 meter pr. 50 gram)

Form

kon á ca. 800g

Pris per 50 gram

ca 94 kr

Stickning

stickor 3-3½mm. Vi rekommenderar att du gör ett eget stickfasthetsprov

Virkning

Nål 3-3½mm

Maskinstickning

Vävning

varp / inslag

kr 1.500,00

Slut i lager

100% OEKO-TEX MULLBÄRSSILKE

Mjukt och glänsande lyxgarn bestående av 100% oeko-tex mullbärssilke. Den är spunnen med 2 trådar och kommer att passa till vackra sommartoppar eller lätt sommarblusar. Eftersom garnet är oeko-tex-märkt, är det helt fritt från skadliga kemikalier och därför även idealiskt för babystickning. Kom fram till din egen stickfasthet och kika in på vår Pinterest-tavla, där vi sorterat mönster efter stickfasthet.

HÅLLBART SILKEGARN

Garnet kommer från ett familjeägt företag med stort fokus på hållbarhet. De producerar allt garn med energi från eget vattenkraftverket och under hela processen, arbetar de för att minska materialspill och skapa silkesgarn av finaste kvalitet. När det ändå finns rester som inte säljs på vanligt sätt, får vi köpa hem det. Därför kan du hjälpa till att ge detta superkvalitetsgarn nytt liv.

FÄRGA MULLBÄRSSILKE

Garnet består av 100% naturliga fiber och du kan därför färga med syrafärger. Hos oss kan du välja mellan ett helt kit, burkar på 50g eller 100g. På vår instagram kan du hitta inspiration om du är osäker på vilka färger du vill ha.

Vi säljer garnet i koner som har en vikt på ca. 800g. Hos oss får du garnet för endast 1500 kr/kon, där det normala marknadspriset oftast ligger runt 3000 kr.

Bör handtvättas i max 30 grader.

Liknande produkter

Scroll to Top

ANMÄL DIG TILL VÅRT NYHETSBREV

Uhh … du vill förmodligen inte missa läckra rester av garn till mycket låga priser? Håll dig uppdaterad ca. 4 gånger i månaden, så att du kan plocka garnet före din granne :-) Du kan avsluta prenumerationen när som helst.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.