Alpaca merino följetråd - pastellbrun

Material

35% alpacka 35% merino 30% polyamid

Löplängd

ca. 10.000 m/kg ( ca. 500 meter per 50 gram)

Form

kon

Pris per 50 gram

37,50 kr

Stickning

från stickor 4 mm

Virkning

nål 2 - 5 mm

Maskinstickning

sp 9 - 10

Vävning

varp/inslag

kr 750,00

Nollställ

kr 750,00

Variant
This option is required
ca. 1 kg
Clear selection

ALPACA MERINO FÖLJETRÅD

Här har vi en mjuk, fluffig och läcker följetråd i alpaca merino som påminner om silke mohairgarn. Tråden är tillsatt med lite polyamid, vilket bidrar med extra styrka och hållbarhet.

BORSTAD FÖLJETRÅD

Garnet är tunt men borstat, vilket ger fler möjligheter till att variera tjocklekarna på både stickor och virknålar. Du kan även använda det som följetråd till ett annat garn. Detta kommer ge ditt garnprojekt ett mjukt och mer fluffigt resultat. Denna tråden är i pastellbrun men vill du ha liknande trådar i annan färg så rekommenderar vi att leta i vår ull eller mohairkategori.

BILLIGT ALPACA MERINO

Garnet är från den italienska textilindustrins överskottsproduktion, vilket betyder att vi inte kommer få hem det igen. Eftersom vårt garn är från restpartier, kan vi erbjuda lägre marknadspriser och ett mer hållbart köp. Garnets pris motsvarar 37,50 kr/50g

Liknande produkter

Scroll to Top

ANMÄL DIG TILL VÅRT NYHETSBREV

Uhh … du vill förmodligen inte missa läckra rester av garn till mycket låga priser? Håll dig uppdaterad ca. 4 gånger i månaden, så att du kan plocka garnet före din granne :-) Du kan avsluta prenumerationen när som helst.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.