Luxury mohair följetråd (ca. 450g) - blå

Material

80% mohair 20% polyamid

Löplängd

ca. 10.000 m/kg (ca. 500m/50g)

Form

härvor á ca. 450g

Pris per 50 gram

ca. 11 kr

Stickning

följetråd eller flera trådar samman

Virkning

följetråd elelr flera trådar samtidigt

Maskinstickning

ej lämpligt

Vävning

inslag

kr 100,00

Slut i lager

TUNN MOHAIR FÖLJETRÅD

Tunn mohair följetråd från Italien, som består av 76% mohair och 24% polyamid. Mohair är en mjuk form av ull som kommer från angoragetter och polyamid är syntetiska fibrer som tillsätts för att ge hållbarhet och styrka till garnet. Garnet är spunnet som ett bouclégarn, dvs. med små, jämnt fördelade öglor.

FÖLJETRÅD

Garnet är väldigt tunt och du kan välja att använda den som följetråd – kanske tillsammans med vårt italienska merino, eller så kan du använda flera trådar samtidigt. Kanske kan du få ihop en vacker Puff ’n’ go wrapper? Kolla alltid stickfastheten först.

BILLIGT MOHAIR

Följetråden är från en rest från Italien och finns endast i denna vackra blåa nyans. Varje härva väger ca 450g och vi säljer dem för endast 100 SEK/styck. Garnet är en överskottsprodukt från textilindustrin, vilket betyder att du gör ett mer hållbart garnköp hos oss.

Se mer: mohair

Liknande produkter

Scroll to Top

ANMÄL DIG TILL VÅRT NYHETSBREV

Uhh … du vill förmodligen inte missa läckra rester av garn till mycket låga priser? Håll dig uppdaterad ca. 4 gånger i månaden, så att du kan plocka garnet före din granne :-) Du kan avsluta prenumerationen när som helst.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.