Oeko-tex bomull mullbärssilke 50/2 (ca. 1kg) - naturvit

Material

70% oeko-tex bomull 30% oeko-tex mullbärssilke

Löplängd

ca. 1.250m/50g

Form

kon á ca. 1kg

Pris per 50 gram

45 kr

Stickning

följetråd eller flera tr ihop

Virkning

följetråd eller flera tr ihop

Maskinstickning

spänning 3-4, standard

Vävning

varp/inslag

kr 900,00

Tillgänglighet: 39 i lager

OFÄRGAT OEKO-TEX BOMULL MULLBÄRSSILKE

Mjukt och glansigt lyxgarn bestående av oeko-tex bomull och oeko-tex mullbärssilke. Det är tunt, spunnet med 2 trådar och passar t.ex till snygga sommartopp, sommarblusar eller lätta sjalar.

Eftersom garnet är OEKO-TEX-märkt, är det helt fritt från skadliga kemikalier och därför även idealiskt för babystickning.

Garnet är som sagt tunt och väljer du att sticka med det, ska du ta ihop flera trådar för att få det tjockare. Det går även att använda det som följetråd.

Vi fick hem garnet i koner med en vikt på ca. 1kg och endast i naturvit färg. Vill du hellre ha den i en annan färg, kan du använda våra syrafärger i form av pulver. Hos Garnspecialsiten kan du köpa syrafärger till garn, både som kit med flera färger eller individuellt med 10 eller 100 gram pulverburkar. OBS! Tråden innehåller en stor del bomull, vilket innebär att färgen kan ha lite svårt för at sätta sig. Räkna därför med att färgen kan bli lite blek efter tvätt.

Har du aldrig provat att färga med syrafärger, kan du kika in på vår instagram där vi visar bilder på de resultat som både vi ochvåra kunder fått.

Som allt anant garn vi har på lagret, kommer även detta från textilindustrins överskottsproduktion. Vi säljer detta ofärgade Oek-tex bomull mullbärssilke för endast 900 kr/kg.

Bör handtvättas i max 30 grader.

Se mer: silke, bomull

Liknande produkter

Scroll to Top

ANMÄL DIG TILL VÅRT NYHETSBREV

Uhh … du vill förmodligen inte missa läckra rester av garn till mycket låga priser? Håll dig uppdaterad ca. 4 gånger i månaden, så att du kan plocka garnet före din granne :-) Du kan avsluta prenumerationen när som helst.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.