Varvräknare med 8 ringar (1 stk.) – alpacka

kr 90,00

Slut i lager

Resurser som inte gått till spillo:

Detta garn är en överskottsprodukt från textilproduktion i EU. Hjälp till att minska garnavfallet genom att förvandla det till något nytt och vackert.

VARVRÄKNARE MED 8 RINGAR – ALPACKA

Här är ett verktyg som kommer att vara till stor hjälp för dig och din stickning. En fin varvräknare med en söt figur – här en alpacka med hjärtformade ögon. Figuren är ca. 2 cm hög och sitter ihop med 8 länkar (ringar) som passar stickor upp till 9 mm.

HUR ANVÄNDER MAN EN VARVRÄKNARE?

Du börjar ned att sätta varvräknaren på stickan där varvet börjar. Flytta ner den ett snäpp efter varje gång du har stickat ett varv. Då har du kontroll över hur många varv du har stickat. Istället för att använda papper och penna, eller ett digital verktyg så är dessa fina varvräknare till stor hjälp när du t.ex ska sticka ett antal varv med ökningar eller minskningar.

Välj bland flera figurer

Dessa varvräknare med 8 ringar är rktigt fina och du kan välja det motiv som passar din personlighet. Alla ringar är i guldfärg och förutom alpackan så kan du välja:

  • Sol – Guld med rosa glassten
  • Badanka – Gul anka med orange nädd

Se mer: tillbehör, populärt garn

Liknande produkter

document.addEventListener('DOMContentLoaded', function() { var newsletterCheckbox = document.querySelector('#kl_newsletter_checkbox'); if (newsletterCheckbox) { newsletterCheckbox.checked = true; } });
Rulla till toppen