#stoppagarnspill lyxpaket till färgning (1 kg)

Fast lågt pris

kr 750,00

Slut i lager

Resurser som inte gått till spillo:

ca. 4.521 l vatten
ca. 49,5 kg CO2
ca. 19 KwH

Garnpaketen är sammansatta av överskottsprodukter från textilproduktion i EU. Hjälp till att minska garnavfallet genom att förvandla det till något nytt och vackert.

BLANDAT LYXGARN TIL GARNFÄRGNING

Här har du chansen att göra ett riktigt fynd och samtidigt rädda riktigt läckert garn! Se fram emot ett väldigt spännande garnpaket med vitt garn, som passar perfekt till färgning.

Garnpaketet innehåller 5 x olika garn i buntar eller koner, som är lämpliga för garnfärgning. Det är riktigt fint garn och för det mesta helt syntetiskt fritt (mest blandningar med mohair). Totalt väger förpackningen min. 1 kilo. Du får:

Detta är alla garn som du även kan få tag på i webshoppen, dock kan du upptäcka att vissa garner väger mindre än de vi normalt säljer. Vi kallar dem ”underviktiga” garner – det är inget fel på dem, de kan helt enkelt inte säljas till fullt pris på grund av bristande vikt. Du är dock garanterad minimivikt, som står i översikten, och att du totalt får minst 1 kilo garn (dock helst ca 1,2 kilo).

Du får verkligen värde för pengarna i detta garnpaket. Vanligtvis blir det garn för min. 1200 SEK, men här får du 1 kg garn för endast 750 SEK. Kännetecknande för alla garn är att de kan färgas med syrafärger.

Liknande produkter

Rulla till toppen
Scroll to Top

ANMÄL DIG TILL VÅRT NYHETSBREV

Uhh … du vill förmodligen inte missa läckra rester av garn till mycket låga priser? Håll dig uppdaterad ca. 4 gånger i månaden, så att du kan plocka garnet före din granne :-) Du kan avsluta prenumerationen när som helst.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.