#stoppagarnspill garnpaket till färgning (3 kg)

Fast lågt pris

kr 600,00

Slut i lager

Resurser som inte gått till spillo:

ca. 4.521 l vatten
ca. 49,5 kg CO2
ca. 19 KwH

Garnpaketen är sammansatta av överskottsprodukter från textilproduktion i EU. Hjälp till att minska garnspillet genom att förvandla det till något nytt och vackert

BLANDET BILLIGT GARN TIL GARNFARVNING

Här har du en chans att göra ett riktigt fynd och samtidigt rädda läckert garn. Se fram emot ett väldigt spännande garnpaket i vitt garn, som passar perfekt till t.ex. garnfärgning.

Garnpaketet innehåller 5 x olika garn i buntar eller koner, som är lämpliga för garnfärgning. Det är mest roligt garn med intressant textur. Det är garn i den billiga änden, och det betyder också att det i första hand är tillverkat av syntetmaterial. Totalt väger förpackningen min. 3 kilo. Du får:

Detta är alla garn som du även kan få tag på i webshoppen, dock kan du upptäcka att vissa garner väger mindre än de vi normalt säljer. Vi kallar dem ”underviktiga” garner – det är inget fel på dem, de kan helt enkelt inte säljas till fullt pris på grund av bristande vikt. Däremot är du garanterad minimivikt, som står i översikten, och att du totalt får minst 3 kilo garn.

Vi har även garnpaket med naturmaterial

Är du inte så mycket för syntet så har vi ett läckert garnpaket för färgning som har ett högt innehåll av ull i form av merino, alpacka eller mohair.

Liknande produkter

Rulla till toppen
Scroll to Top

ANMÄL DIG TILL VÅRT NYHETSBREV

Uhh … du vill förmodligen inte missa läckra rester av garn till mycket låga priser? Håll dig uppdaterad ca. 4 gånger i månaden, så att du kan plocka garnet före din granne :-) Du kan avsluta prenumerationen när som helst.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.