Billigt garnpaket (ca. 5kg)

Fast lågt pris

kr 650,00

Slut i lager

Resurser som inte gått till spillo:

Detta garn är en överskottsprodukt från textilproduktion i EU. Hjälp till att minska garnavfallet genom att förvandla det till något nytt och vackert.

GARNPAKET

Vi har samlat en massa läckra garner i olika kvalitéer och tjocklekar till ett billigt garnpaket på 5 kg. I paketet får du massor av garn, det finns både färgat och ofärgat garn, tjockt och tunt garn, garn med eller utan glitter, samt normalt spunnet garn och effektgarn som t.ex bouclé. Hela garnpaketet innehåller OKÄNT material, dvs, där vi inte känner till innehållet. Kort sagt ett det ett spännande lyckopaket.

Du får verkligen valuta för pengarna när du köper detta billiga garnpaket på 5 kg. Vanligtvis kostar det minst 1350 kr för 5 kg men nu får du det endast för 650 SEK.

Bilden som visas är ett exempel på ett garnpaket. Alla paket har olika innehåll och det går inte att välja ett specifikt paket.

VI SÄLJER ÄVEN TILLBEHÖR.

Garnspecialisten har även ett stort utbud av stickor och alla möjliga andra tillbehör för handarbete. Se mer här.

Se mer: billiga garnpaket

Liknande produkter

Rulla till toppen
Scroll to Top

ANMÄL DIG TILL VÅRT NYHETSBREV

Uhh … du vill förmodligen inte missa läckra rester av garn till mycket låga priser? Håll dig uppdaterad ca. 4 gånger i månaden, så att du kan plocka garnet före din granne :-) Du kan avsluta prenumerationen när som helst.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.