Tropical Lane – Recy cotton (ca. 50g)

Fast lågt pris

Produktinformation:

Material

80% återvunnet bomull 15% bomull 5% andra fiber

LÖPLÄNGD per 50 gram

100m/50g

Form

nystan á 50g

Pris ved 50 gram

40 kr

STICKNING

s 4-4½

kr 40,00 (40 kr / 50 g)

Produktinformation:

Material

80% återvunnet bomull 15% bomull 5% andra fiber

LÖPLÄNGD per 50 gram

100m/50g

Form

nystan á 50g

Pris ved 50 gram

40 kr

STICKNING

s 4-4½

Resurser som inte gått till spillo:

ca. 26 l vatten
ca. 547 kg CO2
ca. 0,4 KwH

Dette bomuldsgarn er spundet af genbrugsbomuld og er et overskudsprodukt fra tekstilproduktionen i EU. Så når du køber det, er du med til at spare på ressourcerne og mindske garnspild.

TROPICAL LANE – RECY COTTON

Vi har fått hem detta fina Tropical Lane – Recy cotton! Detta italienska bomullsgarnet kan varma ditt gröna hjärta då hela 80% av tråden består utav återvunnet bomullsgarn. Resten består utav vanligt bomull och andra fiber. Detta fina bomullsgarn är ett perfekt alternativ till sommargarn. Sticka eller virka vackra  sommartoppar eller en hatt, till ett mycket billigt pris!

3- TRÅDIGT ÅTERVUNENT BOMULLSGARN

Garnet är 3-trådigt, mjukt och passar utmärtk att använda till stickprojekt. Vi föreställer oss att det blir riktigt fint till stickade tröjor, cardigans, toppar eller babykläder. Enligt banderollen har garnet en stickfasthet på 10 x 10cm = 19 maskor och 28 stickor på sticka 4 mm. Men prova innan du börjar, så har du full kontroll över din egen stickfasthet. Stämmer stickfastheten enligt banderollen så kan du bl.a sticka en Ränder på längden tröjan från PetiteKnit.

FÄRGKODER

  • Kolgrå: fv 2
  • Ljus tryffel: fv 4
  • Sjögrön: fv 6
  • Denimblå: fv 7

GARNERBJUDANDE

Detta är ett resparti som vi fått hem från Italien så skynda dig om du vill ha det. Vi får inte påfyllning. Vi säljer garnet för 40 kr per nystan som har en vikt på 50g = 100 meter.

OBS! Även om det är samma garn så finns det olika banderoller på det, och vi kan inte heller garantera samma infärgning. Självklart kommer vi göra allt vi kan för att du ska få samma infärgning, om du beställer fler nystan i samma färg.

Se mer: bomull, återvunnet bomullsgarn

Liknande produkter

Rulla till toppen
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.