Bomullsgarn med paljetter

Produktinformation:

Material

56 % bomull 34 % lurex 10 % polyamid

LÖPLÄNGD per 50 gram

ca. 135 m

Form

kon

Pris ved 50 gram

22,50 kr

STICKNING

stickor 4-5 mm, men prova dig fram så att du hittar rätt stickfasthet.

Från kr 190,00

(22,50 kr / 50 g)

Produktinformation:

Material

56 % bomull 34 % lurex 10 % polyamid

LÖPLÄNGD per 50 gram

ca. 135 m

Form

kon

Pris ved 50 gram

22,50 kr

STICKNING

stickor 4-5 mm, men prova dig fram så att du hittar rätt stickfasthet.

Resurser som inte gått till spillo:

Garnet är en restmängd som har uppstått på grund av överproduktion i textilindustrin och du kan därför dels bidra till att minska garnspillet och dels spara på världens resurser. Eftersom det går åt mindre vatten och el och mindre CO2 släpps ut när garn används som annars skulle ha slängts.

BOMULLSGARN MED PALJETTER

Bomullsgarn med paljetter är ett lätt och luftigt garn bestående av bomull, lurex och polyamid med diskret tillsatta paljetter. Eftersom detta garn är lätt och luftigt kommer det att ge en mjuk look som är perfekt för en avslappnad men lite festlig stil. Föreställ dig garnet till en enkel men festlig topp eller cardigan.

Garn till stick- och virkning

Bomullsgarn är en storfavorit hos många. Det är lätt, mjukt, slitstarkt och har får du dessutom vackra och festliga paljetter i det. Det vackra paljettgarnet har en tjocklek som kräver lite tjockare stickor eller virknålar. Vårt stickprov på stickor 5 mm i rätstickning ger 19 maskor á 10 cm. Denna stickfasthet passar till populära Cumulus Blus. Vi har även lekt lite med garnet och provat oss fram på stickprov på stickor 10 mm. I slätstickning ger det 14 maskor á 10 cm och ett väldigt löst och lätt uttryck. Men prova dig fram så att du hittar precis det som passar dig.

Billigt bomullsgarn med paljetter

Garnet är en överskottsprodukt från textilindustrin och vi fick hem det i 2 vackra färger (svart och vitt) men bara i några koner av varje. Vi säljer dem för endast 450 SEK per kg, vilket motsvarar endast 22,50 SEK för 50 gram.

Se mer: bomullsgarn, effektgarn

Liknande produkter

Rulla till toppen
Scroll to Top

ANMÄL DIG TILL VÅRT NYHETSBREV

Uhh … du vill förmodligen inte missa läckra rester av garn till mycket låga priser? Håll dig uppdaterad ca. 4 gånger i månaden, så att du kan plocka garnet före din granne :-) Du kan avsluta prenumerationen när som helst.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.