Wonder woman viskos glimmergarn (ca. 800g)

Material

88% viskos 12% polyester metallic

Löplängd

ca. 1.250m/50g

Form

kon á ca. 800g

Pris per 50 gram

Stickning

följetråd

Virkning

följetråd

Maskinstickning

följetråd

Vävning

inslag

kr 150,00

kr 150,00

Variant
This option is required
Äppelgrön Aubergine Brons Fuchsia Gul Vit Majs Mörkviolett Purpur Röd Rödbeta Rosa Svart Stålgrå Violett
Clear selection

TUNT GLITTERGARN I VISKOS

Tunt glittergarn från Italien! Denna otroligt fina och unika tråd innehåller en stor portion med glitter och blir superfint som följetråd till dina handarbetsprojekt. Använder du glittertråden till t.ex en topp,  är vi säkra på att du kommer känna dig som en riktig Wonder Woman! Garnet är väldigt tunt och passar bäst som följetråd – kanske tillsammans med vår italienska merino, eller Trend merino angora, som finns i liknande färger. Det kan även vara superfint till en Peacock tee från Lene Holme Samsøe, där du kan sticka ihop den med vårt tunna bandgarn eller något annat av våra läckra, billiga garner.

Hos Garnspecialisten hittar du alltid ett bra utbud på läckert garn från textilindustrins överskottsproduktion. Tänk på att göra ett stickfasthetsprov så är du säker på att stickfastheten passar mönstret du vill följa. Om du tuftar eller väver blir garnet även perfekt för att strö lite glitter över ditt arbete.

BILLIGT GLITTERGARN

Vi har fått hem det vackra glimmergarnet som en rest från Italien och det finns många färger att välja mellan. Varje kon innehåller ca. 800g garn, och vi säljer dem för endast 150 SEK/styck. Garnet är en överskottsprodukt från textilindustrin vilket innebär att dina garnköp är mer hållbara hos oss, jämfört med en traditionell butik.

Liknande produkter

Scroll to Top

ANMÄL DIG TILL VÅRT NYHETSBREV

Uhh … du vill förmodligen inte missa läckra rester av garn till mycket låga priser? Håll dig uppdaterad ca. 4 gånger i månaden, så att du kan plocka garnet före din granne :-) Du kan avsluta prenumerationen när som helst.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.