Veliero pälsgarn med ull, 2: sortering - råvit

Material

41% ull 41% akryl 18% polyamid

Löplängd

ca. 175m/50g)

Form

kon

Pris per 50 gram

15 kr

Stickning

s 5-5½mm - Se din stickfasthet

Virkning

Nål 5-5½mm - Se din stickfasthet

Maskinstickning

Vävning

inslag

kr 190,00kr 430,00

kr 190,00kr 430,00

Variant
This option is required
1 kg 1,2 kg 1,4 kg 600 g
Clear selection

PÄLSGARN MED ULL

Vi har fått hem ett superfint och spännade pälsgarn med ull! Det är mjukt och skönt och blir perfekt till tröjor som ska ha spännande effekter. Förutom ull tillsätts akryl och polyamid som ser till att det stickade arbetet håller formen väl.

Veliero pälsgarn med ull är ett garn som till utseendet påminner om vårt vita Shaggy pälsgarn och Shakira pälsgarn. Eftersom Veliero pälsgarn innehåller ull, kan du färga det till vilken nyans du vill med våra syrafärger.

LURVIGA TRÖJOR MED PÄLSGARN

Det är ett riktigt roligt garn som man kan använda till många olika projekt. Du kan till exempel använda den för att sticka eller virka lurviga tröjor eller koftor. Gry har stickat en tröja där hon använt pälsgarnet som en randig effekt. Vill du hellre göra som Zuzanas syster så kan du helt uteslutande använda en tråd och få en riktigt fin och lurvig tröja. Är du en person som tycker om att virka smådjur så kan vi varm rekommendera denna tråd till lurviga nallar.

TVÄTTA ULLGARN

På grund av det höga innehållet av ull, rekommenderas det att du tvättar garnet för hand eller på maskinens ullprogram med ulltvättmedel. Vi rekommenderar alltid att göra ett stickfasthetsprov. Prova gärna med provlappen om du vill tvätta i tvättmaskinen.

BILLIGT PÄLSGARN FRÅN 2: SORTERING

Veliero pälsgarn med ull kommer från den italienska garnindustrins överskottsproduktion. På den vägen kan vi erbjuda våra kunder mer hållbara garnalternativ som samtidigt ligger långt under det normala marknadspriset. Detta garnet är extra billigt då det har fått ytlig transportdamm på sin väg hit. Vi säljer det därför som 2: sortering för endast 300 kr /kg. Detta motsvarar ett pris på endast 15 kr/50g.

Se mer: ull 

Liknande produkter

Scroll to Top

ANMÄL DIG TILL VÅRT NYHETSBREV

Uhh … du vill förmodligen inte missa läckra rester av garn till mycket låga priser? Håll dig uppdaterad ca. 4 gånger i månaden, så att du kan plocka garnet före din granne :-) Du kan avsluta prenumerationen när som helst.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.