Tagliatella steggarn (450g) - råvit

Material

73% bomull 27% polyamid

Löplängd

ca. 1.800 m/kg

Form

i bundtar à ca. 450g

Pris per 50 gram

20kr

Stickning

sticka 6-8 mm

Virkning

nål 5-7 mm

Maskinstickning

ej lämpligt

Vävning

ej lämplig

kr 150,00

Tillgänglighet: 284 i lager

EFFEKTGARN MED BOMULL

En leverantör från Italien har skickat oss ett effektgarn med bomull. Garnet är snurrat upp som ett ”ladder yarn”, eller steggarn som det också kallas för. Det är ett kraftgarn som är konstruerat på ett sådant sätt att det liknar en stege. Garnet är byggt på på  2 tjocka trådar på sidorna, varav flera tunna trådar går i mellan dem. Detta är vad som på engelska kallas för ”ladder yarn”.

EFFEKTGARN MED FIN GLANS

Bomullsgarnet har en fin glans som kommer från de tunna trådarna som går fram och tillbaka mellan garnens sidor. Använd garnet till sommarblusar eller toppar som du vill ha lite struktur i. Vill du lägga till ännu mer effekt, kan du med fördel kombinera garnet med en fluffig följetråd. Var noga med att inte sticka det för hårt. Annars kommer garnet att vridas och ditt garnprojekt får ett platt uttryck.

Använd garnet som det är eller som redan nämnt, en följetråd. Du kan också dessutom använda garnet tvärtom, där det här garnet används som en följetråd till ett annat garn. Du hittar inspiration på vår instagram!

SPARA PENGAR

Detta vackra effektgarnets pris ligger normalt på ca. 450 kr/ bunt. Som vanligt kan vi erbjuda lägre priser än vad markanden vanligtvis erbjuder. Vårt garn kommer från ett restparti och du behöver därför endast betala 150 kr för det. Sparar ca. 67% av det normala priset.

Vaskeanvisning - håndvask

Liknande produkter

Scroll to Top

ANMÄL DIG TILL VÅRT NYHETSBREV

Uhh … du vill förmodligen inte missa läckra rester av garn till mycket låga priser? Håll dig uppdaterad ca. 4 gånger i månaden, så att du kan plocka garnet före din granne :-) Du kan avsluta prenumerationen när som helst.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.