Frynset bandgarn (350g) - vit

Material

46% modal 27% polyamid 17% egyptisk bomull

Löplängd

ca. 3.700 m/kg

Form

i buntar à ca. 350 gram

Pris per 50 gram

12kr

Stickning

sticka 4-6 mm

Virkning

nål 4-5 mm

Maskinstickning

ej lämpligt

Vävning

ej lämpligt

kr 80,00

Tillgänglighet: 61 i lager

EFFEKTGARN MED BOMULL

Här har vi ett vackert och spännande bomullsgarn med modal från Italien som är spunnet som ett steggarn. Steggarn innebär att garnet är ett effektgarn som påminner om en stege, d.v.s ett ”ladder yarn”. Garnet ger dessutom ett fjäderliknande utseende eftersom fransar sticker ut från ena sidan. Detta är en häftig effekt som kan krydda upp ditt stickprojekt.

SKAPA FINA BLUSAR ELLER TRÖJOR

Det är ett elegant bomullsgarn med modal som även har  glans. Du kan använda garnet för att skapa effekter med eller för lätta sommarblusar och toppar, som blir lätt genomskinliga. Vi vill alltid se vad ni skapar med. vårt garn så tagga oss gärna på instagram!

Du kanske vill använda garnet för mindre nålar genom att vika det på mitten. Vi vet dock inte om den blir för kompakt. Ett stickprov får avgöra det.

BILLIGT BOMULLSGARN MED MODAL

Det vackra bomullsgarnet med modal ligger på ett normalpris på ca. 250 SEK per bunt. Vårt garn kommer från ett restpartier vilket även betyder att vi kan pressa ner rejält! Du behöver inte gräva långt ner i plånboken hos oss så därför behöver du bara betala 80 SEK / bunt för det. Detta sparar ca. 67% av det normala priset.

Vaskeanvisning - håndvask

Liknande produkter

Scroll to Top

ANMÄL DIG TILL VÅRT NYHETSBREV

Uhh … du vill förmodligen inte missa läckra rester av garn till mycket låga priser? Håll dig uppdaterad ca. 4 gånger i månaden, så att du kan plocka garnet före din granne :-) Du kan avsluta prenumerationen när som helst.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.