KnitPro

Visar alla 10 resultat

KnitPro- stickor och virknålar

Vill du att dina stickor och virknålar ska vara från KnitPro? Och ska det gärna vara ett bra erbjudande när du behöver fylla på din samling? Då har du landat på rätt plats.

Här hittar du både rundstickor, utbytbara rundstickor strumpstickor och virknålar. Du kan få dem här till ett riktigt bra pris, för vi har köpt vårt sortiment som restlager från det nu nedlagda företaget Garn Royal.

Vårt sortiment erbjuder bl.a. på KnitPro fyrkantiga strumporstickor, dvs. från deras Cubics-serie. Dessa är trevliga att använda som ett alternativ till de traditionella stickorna, eftersom de passar bättre i handen om du till exempel lider av artrit. I den här serien kan du också hitta bygelstickor.

Vårt urval av KnitPro-strumpor kommer inte bara från Cubics-serien. Du kan också hitta Symphony, Karbonz, Nova och Zing.

Är det utbytbara rundstickor du letar efter? Då har vi dem i några av de redan nämnda serierna. De är riktigt trevliga att ha i din stickningssamling, eftersom de gör det enkelt att ändra nålstorleken mitt i ett projekt. Här måste du dock vara medveten om att vi inte längre har ledningar i lager. Du måste du köpa dem någon annanstans. Om du är mer intresserad av de traditionella runda pinnarna har vi också ett urval av dem.

Gillar du att virka? Då har vi också KnitPro virknålar du kan köpa till fyndpriser. De kommer från Waves-serien och kännetecknas av att varje storlek har sin färg. Det borde göra det lättare att hitta dem i din samling om du har flera storlekar.

Oavsett om det är stickor eller virknålar du vill ha, föreslår vi att du inte väntar för länge med att köpa den. Vi tror att det är ett en gång i livet-erbjudandet hos oss, för vi har aldrig tidigare kunnat få det hem som restlager. Om vi ​​skulle få möjlighet igen skulle vi slå till omedelbart så att du kan fortsätta att få superbra erbjudanden på KnitPro.

Scroll to Top

ANMÄL DIG TILL VÅRT NYHETSBREV

Uhh … du vill förmodligen inte missa läckra rester av garn till mycket låga priser? Håll dig uppdaterad ca. 4 gånger i månaden, så att du kan plocka garnet före din granne :-) Du kan avsluta prenumerationen när som helst.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.