Påse till Sticktillbehör

Produktinformation:

Material

Bomull

Form

13 cm x 13 cm

kr 45,00

Produktinformation:

Material

Bomull

Form

13 cm x 13 cm

Resurser som inte gått till spillo:

Detta garn är en överskottsprodukt från textilproduktion i EU. Hjälp till att minska garnavfallet genom att förvandla det till något nytt och vackert.

PÅSE TILL STICKTILLBEHÖR

Om du har rotat runt i botten av väskan och letat efter ett måttband, en stygnmarkör eller en tråd till ditt stickprojekt, så har vi precis det du behöver. Med en söt liten påse för sticktillbehör kommer du enkelt att hålla reda på alla små delar när du är på språng. Väskan har ett bra, fyrkantigt format och rymmer både sax, kablar, måttband och stygnmarkörer på en gång.

Hantverksglädje med vackra tillbehör

På Garnspecialisten tycker vi att alla ska trivas med handarbete. Vårt största mål är att rädda garn från textilindustrin och se till att våra kreativa kunder kan ge garnet nytt liv genom att göra det till personliga projekt genom stickning, virkning, vävning, tuftning, broderi eller vilken metod du föredrar. Vackra och funktionella tillbehör inspirerar till att skapa vackra hantverk. Det är därför vi har valt att göra denna påse till ett sticktillbehör i vårt sortiment. Vi hoppas att du tar med dig den på språng och gör det enklare att hålla koll på alla dina smådelar.

Tillbehör för handarbete

Om det finns andra tillbehör du behöver till ditt handarbete, t ex stickor, knappar eller stygnmarkörer, hittar du det HÄR

Liknande produkter

Rulla till toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.