Burk till Maskmarkörer

Produktinformation:

Material

Metall

Form

Höjd: ca. 4 cm, Diameter: ca. 6 cm

kr 90,00

Produktinformation:

Material

Metall

Form

Höjd: ca. 4 cm, Diameter: ca. 6 cm

Resurser som inte gått till spillo:

Detta garn är en överskottsprodukt från textilproduktion i EU. Hjälp till att minska garnavfallet genom att förvandla det till något nytt och vackert.

LITEN METALLBURK TILL MASKMARKÖRER

En liten burk för maskmarkörer – eller förvaring för mindre måttband eller andra småtillbehör för stickning, virkning, ja all sorts handarbete. Det kan vara svårt att välja en favorit bland de vackra burkarna som alla är dekorerade med färgglada mandalamönster. Mönstret upprepas på både lock och bas. Insidan är blank, silverfärgad. Locket klickas enkelt av och på när du ska hitta en stygnmarkör eller när du vill lägga undan dina sticktillbehör efter användning.

Hantverksglädje med vackra tillbehör

Hos Garnspecialisten anser vi att alla ska trivas med handarbete. Vårt primära uppdrag är att rädda garn från modeindustrin och se till att våra kreativa kunder kan ge garnet nytt liv genom att förvandla det till personliga projekt genom stickning, virkning, vävning, tuftning, broderi eller vilken metod som helst för individen. Vi tycker att vackra omgivningar inspirerar till att skapa vackra saker. Därför har vi valt en charmig burk för maskmarkörer som ska ingå i vårt sortiment. Vi hoppas att det ska ge dig glädje i handarbete och hjälpa dig att hålla koll på de många små prylar som följer med när vi jobbar med garn.

Tillbehör – handarbete

Behöver du andra tillbehör till ditt handarbete, t ex stickor, knappar eller ringmarkörer? Se vårt utbud HÄR.

Liknande produkter

Rulla till toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.