Miura soft bomull 2. sort. - naturvit (1,1 kg)

Material

84% bomull 13% polyamid 3% elastan

Löplängd

4.000 m/kg (ca. 200 meter per 50 gram)

Form

på kona

Pris per 50 gram

14:50 kr

Stickning

5 -6 mm

Virkning

nål 5-6 mm

Maskinstickning

Vävning

varp och inslag

kr 400,00

Slut i lager

MJUKT OCH TJOCKT BOMULLSGARN

Är du ute efter ett fluffigt, mjukt och tjockt bomullsgarn? Då behöver du inte leta längre! Detta bomullsgarn med läcker kvalité i naturvit nyans, erbjuder fluff, mjukhet och är dessutom något elastiskt.  Garnet kan användas till många vintervarma stick- och virkprojekt på de lite tjockare stickorna/virknålarna. Det är dessutom ett riktigt bra alternativ till ullgarn, för den som inte tål ull.

BOMULLSGARN STICKOR 5-7 MM

Använder du garnet som det är till stickgarn, får du räkna med en stickfasthet på cirka 16 maskor per 10 cm på sticka 7 mm (vägledande stickangivelse). Zuzana har stickat en tröja i garnet, där hon har växlat mellan tät och lös stickning. Här är den täta stickningen i just angiven stickfasthet. Hon är igång med att fixa ett mönster på tröjan så ni kan se fram emot att köpa den här i webbshopen.

FÖLJETRÅD

Du kan använda garnet ensamt eller som följetråd. Vi har tillexempel stickat ihop garnet ihop med vårt  Bomullsbandsgarn 200. med stickor 7 mm. Vi fick en stickfasthet på 14 maskor pr. 10 cm slätstickning. Med stickor 8 mm blev det 13 maskor. Se bilden av stickprovet på denna sida. Med dessa stickfastheter är de två garnerna en bra partner till Sweater. No.9 (My Favorite Things Knitwear).

BILLIGT TJOCKT BOMULLSGARN

Tyvärr har garnet blivit lite dammigt vid transport från Italien och vi säljer det därför som 2:a. sortering. 

 

Liknande produkter

Scroll to Top

ANMÄL DIG TILL VÅRT NYHETSBREV

Uhh … du vill förmodligen inte missa läckra rester av garn till mycket låga priser? Håll dig uppdaterad ca. 4 gånger i månaden, så att du kan plocka garnet före din granne :-) Du kan avsluta prenumerationen när som helst.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.