Lani extra fine merino (ca. 200g)

Material

100% extrafine merino uld

Löplängd

ca. 2.000m/kg (svarer til ca. 100m/50g)

Form

kon á ca. 200g

Pris per 50 gram

37,50 kr

Stickning

stickor 5-6 mm

Virkning

nål 5-5½ mm

Maskinstickning

Grovstickor

Vävning

varp/inslag

kr 150,00

Nollställ

kr 150,00

Variant
This option is required
Aubergine Denimblå Havsdjup grön Elefantgrå Grå Gråbeige Jägargrön Jord Kaffe Kardemumma Kopparbrun Kolgrå Ljuslila Ljusbrun Midnattsblå Mörkgrå Mossgrön Röd Sjögrön Svart Dammig brun Tavelgrön Vinröd Violett
Clear selection

EXTRA FINE MERINOULL

Detta är ett garn i 100% extra fine merinoull som är spunnet med 3 trådar. Garnet är otroligt mjukt och vi är säkra på att det kommer bli mångas favoritgarn! Eftersom vi är en webbshop som endast säljer garn från textilindustrins överskottsproduktion, råder vi dig att köpa hem extra för att vara säker på att ha tillräckligt till ditt projekt. Vi kommer inte få påfyllning.

OBS! Vissa färger är mycket lätt melerade.

STICKGARN

Detta mjuka merinoull är perfekt till varma stickade tröjor, koftor, cardigans, slipovers, halsdukar, vantar, filtar, mössor och mycket mer . Vi har provat att sticka med olika tjocklekar och är du typen som tycker om luftiga maskor så kan du gå upp till stickor 6,5 mm. Här kan du verkligen variera bland stickorna och få fram en önskad stickfasthet. Vill du ha ett litet tunnare merinoull så kan vi varm rekommendera vårt Italienska merino.

STICKFASTHET

OBS! Vi rekommenderar att du gör ett eget stickfasthetsprov. Dessa reultat fick vi:

Vill du ha mer mönsterinspiration så kan du kika in på vår Pinterest.

BILLIGT EXTRA FINE MERINOULL

Garnspecialistens koncept går ut på att rädda garn från kassering. Allt garn du ser på vår webbshop kommer från den italienska textilindustrins överskottsproduktion. Genom att handla hos oss, bidrar du med att minska på onödigt garnspill, samtidigt som du kan spara pengar på riktigt läckert lyxgarn. En kon har en vikt på 200 gram och kostar 150 kronor/ kon. Detta motsvarar ett pris på endast 37,50 kr per 50g.

Se mer: ull

Liknande produkter

Scroll to Top

ANMÄL DIG TILL VÅRT NYHETSBREV

Uhh … du vill förmodligen inte missa läckra rester av garn till mycket låga priser? Håll dig uppdaterad ca. 4 gånger i månaden, så att du kan plocka garnet före din granne :-) Du kan avsluta prenumerationen när som helst.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.