Paglietta tunt viskos med ull (ca. 900g)

Material

34% viskos 5% alpacka 10% merino 44% akryl

Löplängd

ca. 400m/50g.

Form

kon á ca. 900 gram

Pris per 50 gram

19,50 kr

Stickning

stickor 1½-2mm, alt. flera trådar ihop på större stickor. Alt. som fölejtråd

Virkning

Nål 1½-2mm 1½-2mm, flera trådar ihop på större stickor. Alt. som fölejtråd

Maskinstickning

Vävning

Varp/inslag

kr 350,00

kr 350,00

Variant
This option is required
Beige Kaffe Mörkviolett Orange Smaragd
Clear selection

TUNT VISKOSGARN

Tunn, 2-trådig viskostråd med ull i flera fina färger. Ullen består av alpacka och merino som bidrar till en fluffig och mjuk tråd, medans innehållet av akryl bidrar med extra styrka.

Garnet är som sagt tunt och du kommer därför behöva använda de tunnare stickorna. Självklart kan du lägga till flera trådar och få det till vilken tjocklek du vill. Villl du ha mer fluff så kan du lägga till en av våra mohairtrådar.

HUR DU TVÄTTAR GARNET

Vi rekommenderar att du tvättar garnet för hand eller på tvättmaskinens ulltvättprogram med låg temperatur. Tvätta eventuellt ditt stickprov först, så att du är säker på att din tvättmaskin inte ställer till problem. Kom ihåg att använda ulltvättmedel.

RESTPARTIER

Detta merinogarn med sytråd fick vi hem som en liten rest från Italien och det finns bara några koner av varje färg. Varje kon väger ca. 900g och vi säljer dem för endast 350 SEK/st.

Garnet är en överskottsprodukt från textilindustrin och genom att köpa garnet här kan du därför inte bara göra dina garnköp mer hållbara. Du får även garnet till ett pris som är mer hållbart för din ekonomi.

Se mer: ull

Liknande produkter

Scroll to Top

ANMÄL DIG TILL VÅRT NYHETSBREV

Uhh … du vill förmodligen inte missa läckra rester av garn till mycket låga priser? Håll dig uppdaterad ca. 4 gånger i månaden, så att du kan plocka garnet före din granne :-) Du kan avsluta prenumerationen när som helst.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.