Art kid mohair metallic

Material

28% kid mohair 38% akryl 2% metallic 32% nylon

Löplängd

ca. 2.200 m/kg (ca. 110m/50 gram)

Form

kon

Pris per 50 gram

Stickning

s 7-8 mm

Virkning

nål 7-8 mm

Maskinstickning

Vävning

inslag

kr 580,00kr 600,00

kr 580,00kr 600,00

Variant
This option is required
1 kg 850 g 950 g
Variant
This option is required
Midnattsblå Råvit
Clear selection

KID MOHAIR MED GLITTER

Vi har fått hem ett supermjukt kid mohair med glitter! Garnet är spunnet med 5 trådar, 4 trådar i mjukt mohair och en metalltråd – den som ger garnet den vackra glansen. Förutom kid mohair, innehåller det akryl och nylon, så att garnet även kan behålla glans och styrka.

Garnet blir riktigt fint som stickgarn eller virkgarn för ett fluffigt garnprojekt med bra volym. Även för tuftning blir garnet riktigt bra.

Vad är kid mohair?

Mohair kommer från angoragetter. Kid mohair garn kan fritt översättas till baby mohair garn, för här är det håren på de små getungarna som är finare än håren på den vuxna angoragetterna.

Hållbart garn

När du köper detta kid mohair med glitter från Garnspecialisten, hjälper du till att minska garnspillet. Vi säljer endast rester från europeiska textiltillverkare och i första hand från Italien. Det är garn som de har lagt åt sidan och sedan slängt ut. Inte för att garnet är dåligt, men kanske har det inte bara träffat rätt färg eller struktur, jämfört med vad modebranschen har velat.

Se mer: mohair, ull

Liknande produkter

Scroll to Top

ANMÄL DIG TILL VÅRT NYHETSBREV

Uhh … du vill förmodligen inte missa läckra rester av garn till mycket låga priser? Håll dig uppdaterad ca. 4 gånger i månaden, så att du kan plocka garnet före din granne :-) Du kan avsluta prenumerationen när som helst.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.