Monke 15/4 mohair och lin

Material

50% mohair 50% lin

Löplängd

ca. 3.750 m/kg (ca. 188m/50g)

Form

kon

Pris per 50 gram

45 kr

Stickning

stickor 3-4mm

Virkning

Nål 3-4mm

Maskinstickning

standardstickor

Vävning

varp / inslag

kr 990,00

kr 990,00

Variant
This option is required
ca. 1,1 kg
Variant
This option is required
Beige
Clear selection

GARN MED MOHAIR OCH LIN

Ett superfint garn med mohair och lin. Innehållet av mohair gör garnet mjukt och lite lurvigt, medan lin ger det lite rustika utseendet, samt gör tråden starkare. Detta mohairgarn med lin är spunnet med 4 trådar och oavsett om du väljer att använda det till stickning, virkning eller kanske till vävning så kommer det att ge ett fint resultat.

TVÄTTA GARN MED MOHAIR OCH LIN

Vi rekommenderar att du tvättar det färdiga projektet försiktigt för hand – alternativt i maskin i skonsamt program. Du kan ev börja med att tvätta ditt stickprov så du vet om det tål maskintvätt.

GARN FRÅN TEXTILINDUSTRINS RESTPARTI

Detta garn, inklusive allt annat garn vi har, kommer från textilindustrins överskottsproduktion.Vi har fått hem garnet i tre olika färger men i väldigt få antal. Du ska därför vara snabb på att klicka hem det om det är något du vill ha. Vi kommer inte fylla på det på lagret.

Se mer: mohair, lin

 

Liknande produkter

Scroll to Top

ANMÄL DIG TILL VÅRT NYHETSBREV

Uhh … du vill förmodligen inte missa läckra rester av garn till mycket låga priser? Håll dig uppdaterad ca. 4 gånger i månaden, så att du kan plocka garnet före din granne :-) Du kan avsluta prenumerationen när som helst.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.