Display Unito Superkid Mohair (900g) – grå

Produktinformation:

Material

43% superkid mohair 27% polyamid 25% nylon 5% ull

LÖPLÄNGD per 50 gram

ca. 4.200 m/kg (ca. 210 meter per 50 gram)

Form

på kona à ca. 900g

Pris ved 50 gram

45 kr

STICKNING

stickor 3-4 mm

kr 820,00

(45 kr / 50 g)

Tillgänglighet: 10 i lager

Produktinformation:

Material

43% superkid mohair 27% polyamid 25% nylon 5% ull

LÖPLÄNGD per 50 gram

ca. 4.200 m/kg (ca. 210 meter per 50 gram)

Form

på kona à ca. 900g

Pris ved 50 gram

45 kr

STICKNING

stickor 3-4 mm

Resurser som inte gått till spillo:

Detta garn är en överskottsprodukt från textilproduktion i EU. Hjälp till att minska garnavfallet genom att förvandla det till något nytt och vackert.

GULDGARN MED MOHAIR

Här har vi ett vackert guldgarn med mohair. Det är ett effektgarn som är jämt fördelat med guld och mohiar. Garnet är också lite elastiskt men inte i en sådan utsträckning att det inte kommer att fungera på en stickmaskin (grovstickning).

OVANLIGT TJOCKT EFFEKTGARN

Garnet är ovanligt tjockt för att vara ett effektgarn. Därför kan du utan tvekan använda det som det är, eller använda 2 trådar. Du kan även använda det som följetråd och skapa fina effekter ihop med ett annat garn. Vill du kombinera det med en mohairtråd så finns det mer av det i webbshopen.

SKAPA VACKRA PLAGG I GULDGARN MED MOHAIR

Garnet är riktigt spännande och du kan därför skapa unika tröjor, koftor, västar, hattar eller sjalar med det. Garnets färg anges vara grå, men det varierar beroende på vilket ljus det är. Det har undertoner i både brunt och grönt, så kanske du kan säga att det är i en tapenadgrå nyans? Vad du än gör med garnet så blir vi alltid glada när ni visar vad skapar. Tagga Garnspecialisten.se på instagram och visa oss! 🙂

PRISVÄRT EFFEKTGARN

Här får du lyxgarnet för endast 900 kr / kg. garnet kommer från ett restparti som annars hade slängts så därför kan vi erbjuda lägre priser. Vanligtvis går detta garnet till ett marknadspris på ca. 2400 kr./kg.

 

Liknande produkter

Rulla till toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.