Marcona mohair bouclégarn (ca. 2kg) - svart/brun

Material

32% mohair 32% alpacka 26% merino 10% polyamid

Löplängd

ca. 2,000 m/kg (100m/50g)

Form

kon á ca. 2 kilo

Pris per 50 gram

22,50 kr

Stickning

stickor 5-6 mm

Virkning

nål 3 - 4 mm

Maskinstickning

OBS! P.g.a öglorna, kan tr¨den fastna på nålarna

Vävning

Varp/inslag

kr 900,00

Tillgänglighet: 1 i lager

ITALIENSKT BOUCLÈGARN MED MOHAIR

Luftigt mohair bouclégarn från Italien med bra fyllighet, lätthet och med jämnt fördelade öglor. Detta bouclégarn är något fluffigt på grund av sitt innehåll av mohair, alpacka och merinoull, samtidigt som det får sin hållbarhet och styrka från den tillsatta polyamiden. Garnet är tvåtrådigt, där en tråd är svart och en tråd chokladbrun. Detta ger en riktigt snygg och livlig look.

STICKA MED BOUCLÈGARN

Garnet har en lagom tjocklek så du antingen kan sticka med det som det är, eller använda det som följetråd. Oavsett hur du väljer att använda merinobluclégarnet så kommer det att ge en fin effekt i ditt färdiga projekt. Fördelen med att sticka enbart med bouclégarn är att maskorna ”smälter” ihop, dvs. man kan inte se maskorna i det färdiga projektet. Istället får du en ganska fluffig look, som passar perfekt till kuddar eller mysiga filtar, men även stora fluffiga tröjor eller jackor som inte komemr bli tunga.

BILLIGT BOUCLÈGARN

Vi har fått hem detta bouclégarn som en liten rest från Italien i endast denna svart/bruna färg. En kon har en vikt p ca. 2 kilo. Det är en överskottsprodukt från textilindustrin och genom att köpa garnet här kan du därför inte bara göra dina garnköp mer hållbara – du får även garnet till ett pris som är mer hållbart för din ekonomi, eftersom du får det för endast 450 kr/ kg.

Se mer: ull

Liknande produkter

Scroll to Top

ANMÄL DIG TILL VÅRT NYHETSBREV

Uhh … du vill förmodligen inte missa läckra rester av garn till mycket låga priser? Håll dig uppdaterad ca. 4 gånger i månaden, så att du kan plocka garnet före din granne :-) Du kan avsluta prenumerationen när som helst.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.