Tunt bubble fluffy alpackagarn

Material

36% alpacka superfine 14% merino 40% akryl 10% polyamid

Löplängd

ca. 4.200 m/kg (ca. 210m/50g)

Form

kon

Pris per 50 gram

22,50 kr

Stickning

s4-5 mm

Virkning

nål 4-5 mm

Maskinstickning

Vävning

inslag

kr 420,00kr 510,00

kr 420,00kr 510,00

Variant
This option is required
1,1 kg 900 g
Variant
This option is required
Ljusblå Rosa
Clear selection

MJUKT OCH LUFTIGT ULLGARN

Vi har fått hem ett fluffigt alpackagarn som påminner om vårt Bubble fluffy alpacka. Enda skillnaden med detta är att det är tunnare och finns endast i 2 färger. Den kommer att passa till exempelvis lätta och luftiga tröjor och koftor.

Garnet är av samma material som vår Bubble fluffiga alpacka, men detta garn är tunnare. Du kan därför välja att använda den som den är, eller så kan du använda den som en guide, till exempel med vår Trend merino angora.

BILLIGT BORSTAT GARN

Marknadspriset för denna typ av garn är ca. 1080 kr/kg. men vi säljer den för 450 kr/kg. När du köper garn hos oss bidrar du också till den cirkulära ekonomin. Det är mer hållbart att köpa sitt garn här, då vi inte säljer nyproducerat garn, till skillnad från de traditionella garnbutikerna. Våra garner är däremot restgarn från textilindustrin.

Se mer: ull

Liknande produkter

Scroll to Top

ANMÄL DIG TILL VÅRT NYHETSBREV

Uhh … du vill förmodligen inte missa läckra rester av garn till mycket låga priser? Håll dig uppdaterad ca. 4 gånger i månaden, så att du kan plocka garnet före din granne :-) Du kan avsluta prenumerationen när som helst.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.