Pepita baby alpaca (1,4kg)

Material

72% baby alpaca 28% polyamid

Löplängd

ca. 14.000 m/kg (ca. 700 meter per 50 gram)

Form

på kona á ca. 1,4 kg

Pris per 50 gram

30 kr

Stickning

följetråd eller flera trådar samman

Virkning

följetråd eller flera trådar samman

Maskinstickning

följetråd eller flera trådar samman

Vävning

varp o inslag

kr 840,00

kr 840,00

Variant
This option is required
Beige
Clear selection

FINT OCH MJUKT BABY ALPACA

Det tunna, vackra och supermjuka garnet innehåller baby alpaca och är tillsatt med polyamid för extra hållbarhet och styrka. Det är därför ett garn som tål att användas som vävgarn och till din stickmaskin.

BABY ALPACA SOM FÖLJETRÅD

Trots att garnet är så tunt, kan du fortfarande använda det som ett garn för stickning och virkning. Du använda det som en följeråd eller ta ihop flera trådar till en önskad tjocklek.Vill du ha ett garn till spetsstickning så kommer detta bli en hit. Garnet går även superbra att ha till babykläder. Vi vuxna borde också njuta av det läckra alpackaullsgarnet, så använd det till tröjor, västar, blusar, hattar eller vad som helst som faller dig i smaken. Oavsett vad, blir vi alltid glada när ni visar och taggar GarnspecialistenSe på instagram!

ERBJUDANDE PÅ MJUKT ULLGARN

Marknadspriset på det här garnet har vanligtvist ett kilopriset på ca. 2000 kr./kg. Om du inte vill ge så mycket har du hamnat på rätt ställe eftersom här kan du få det för endast 600 kr / kg.

När du handlar hos Garnspeciliasten så väljer du en webshop som endast säljer garn från överskotts produktion från textilindustrin. Du bidrar därför med minskat garnspill, samtidigt som du sparar pengar.

Se mer ull

Liknande produkter

Scroll to Top

ANMÄL DIG TILL VÅRT NYHETSBREV

Uhh … du vill förmodligen inte missa läckra rester av garn till mycket låga priser? Håll dig uppdaterad ca. 4 gånger i månaden, så att du kan plocka garnet före din granne :-) Du kan avsluta prenumerationen när som helst.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.