Aregarz mohair alpacka merinogarn

Material

28% mohair 28% alpacka 24% merino 20% polyamid

Löplängd

ca. 200m/50g

Form

kon

Pris per 50 gram

kun 20kr.

Stickning

s 5-5½ mm eller tjockare för ett mer fluffigt uttryck

Virkning

nål 5-5½ mm eller tjockare för ett mer fluffigt uttryck

Maskinstickning

Vävning

varp / inslag

kr 600,00

kr 600,00

Variant
This option is required
1 kg 600 g 800 g
Variant
This option is required
Svart
Clear selection

ITALIENSK ULLGARN I MOHAIR, ALPACKA OCH MERINO

Fluffigt och borstat italiensk ullgarn, som består av mohair, alpacka och merinoull. Dessutom tillsätts polyamid för att ge extra styrka till garnet.

Detta italienska borstade ullgarnet är riktigt fluffigt och har en tjocklek som blir lätt att sticka med. Det blir perfekt till varma tröjor, koftor eller till en mysig filt till soffhänget.

BILLIGT FLUFFIGT ULLGARN

Garnet kommer från en liten sats med väldigt få koner, samtidigt som det är en överskottsprodukt från textilindustrin. Garnet är inlindat runt koner (yarn cones) för det är vad de använder på de stora, industriella stickmaskinerna.

Det praktiska med att garnet ligger på koner är att du inte behöver häfta en massa lösa ändar. Eftersom garnet kommer från textilindustrins överskottsproduktion, är det hos oss ett mer hållbart sätt att köpa garn, snarare än att köpa garn som produceras för direktförsäljning till privatpersoner.

TVÄTTA MOHAIRGARN

På grund av innehållet av mohair, alpacka och merino rekommenderar vi att du tvättar ditt färdiga projekt för hand med ulltvättmedel. Alternativt kan det tvättas i tvättmaskin på ullprogram, men prova med att tvätta ditt stickprov först.

Liknande produkter

Scroll to Top

ANMÄL DIG TILL VÅRT NYHETSBREV

Uhh … du vill förmodligen inte missa läckra rester av garn till mycket låga priser? Håll dig uppdaterad ca. 4 gånger i månaden, så att du kan plocka garnet före din granne :-) Du kan avsluta prenumerationen när som helst.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.